Zabava

Žurke prvog prolećnog vikenda

Očekivani vikend i odmor od obaveza konačno je stigao, a na vama je da odlučite da li ćete ga provesti u miru ili ćete posetiti neki od novosadskih klubova i kafana. Očekuje vas zanimljiv provod.

Petak

Firchie Think Tank Studio

Za ulaznicu od 300 dinara u lokalu Firchie Think Thank Studio očekuje vas provod do zore uz Igora Maleševića, Šugarmena i Fece dr. Ivana. Prvi prolećni vikend ovde počinje od 22 časa.

Muzej

Dobro poznato mesto na tvrđavi večeras od 22 časa slavi šest godina postojanja. Rezervacije su obavezne, te vam predlažemo da što pre rezevišete svoje mesto, budući da je ovaj klub poznat po dobrim žurkama i da sigurno sprema nešto posebno za rođendan.

Šećer & Soul

Nešto drugačije za vas ovog petka – Fitness centar World Class Novi Sad pravi posebnu Aftertraining žurku. Tamo će biti celokupna zgodna ekipa ovog fitnes centra, a za muziku je zadužen Betty Boom bend iz Beograda sa svojim raznolikim repertoarom – pop, R’n’B, disco, latino… Pravo mesto za posle treninga, a počinje od 21 čas i 30 minuta.

Kućerda na lakat

Ljubiteljima narodne muzike večeras preporučujemo da odu u kafanu Kućerda na lakat. Pevaće Sava Vuković, poznat po veselim nastupima, a start je od 22 časa.

Recycle Bin

Prvi dan vikend najavljuje subotnji provod. Reč je o posebnom programu sa ciljem podsećanja na neke dobre zvuke gitare. Večeras provod od 22 časa započinje dj Gemini koji će puštati muziku dvehiljaditih i unazad iz death, thrash, heavy, black, gothic, nu-metal, doom žanrova.

zurka-provod-klub-izlasci-novisad
Izvor: wikipedia

Subota

Recycle Bin

Ono što je započeto dan ranije u subotu nastavlja dj Mr. Inquisitor koji će za vaš puštati rock ‘n’ roll kroz sve njegove periode. Iz Recycla Bin-a su naveli i satnicu muzike koja važi za oba dana: 22:00-23:00 – dvehiljadite, 23:00-00:00 – devedesete, 00:00-01:00 – osamdesete, 01:00-02:00 – sedamdesete, 02:00-03:00 – šezdesete, 03:00-04:00 – mix.

The End night club

U poznatom klubu u kojem se provod završava tek u ranim jutarnjim satima u subotu uveče za muziku zadužen je, pre svega mladi dj Layzie koji pušta pretežno techno i tech house. Osim njega, i stalnog W. aka Wizard-a, tu je i Natasha koja pušta uglavnom deep tech i house. Kao i uvek, start je od 23 časa.

Culture Exchange

U subotu od 21 čas u Culture Exchangu zanimljivo veče – akustični bend Waterwood koji izvodi svoje numere, kojih do sada imaju oko dvadeset. Osim njih, iznenađenje predstavlja i Luna Shu, iz Rusije, i duo sa gitarama iz Novog Sada pod nazivom Pakleni plan.

Kosmosapiens Art Cafe

U subotu vas od 22 časa očekuje svestrani dj Janchezez sa hip hop, funk, raggamufin, D’n’B, jungle, bass & glitch muzičkim žanrovima. Budući da je kao dj akativan već 13 godina, za koje je obišao ceo region, sigurno je da ćete se dobro provesti. Dj Janchezz trenutno radi i kao oficijelni dj čuvenog raggamuffin sastava MadRed, a osim u Novom Sadu, po svom specifičnom muzičkom ukusu poznat je širom Srbije.

Nedelja

Cuba Libre

Ako ste od onih kojima nikad nije dosta žurki, pravo mesto za vas u nedelju uveče od 23 časa je Cuba Libre. To veče su sva domaća pića – točeno pivo, sve vrste rakija, vinjak i pelinkovac po posebnoj ceni od 100 dinara.

Više o događajima u Novom Sadu

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link