Magazin Svet

Lik pune 4 godine živeo u skrivenom stanu u tržnom centru: Na genijalan način prevario sistem (VIDEO)

Tržni centar
Ilustracija, Foto: Pixabay

Nikada nije lako kada ostanete bez životnog prostora, ali jedan momak je smislio kako da reši svoje stambene probleme dok je jednog jutra džogirao pored ogromnog tržnog centra koji je u tom trenutku bio u izgradnji.

Reč je o lokalnom umetniku, Amerikancu Majklu Taunsendu iz Providensa u Rod Ajlendu, koji je čak četiri godine uspeo da živi u improvizovanom stanu u okviru šoping mola, pre nego što je bio otkriven, za šta je kriva „greška u koracima“ koju je napravio.

Sve je osmislio pre više od deset godina kada je ostao bez stana pa je morao da smisli gde će nastaviti da živi i kako će pronaći novi smeštaj.

Setio se da je jednom video praznu prostoriju skrivenu između zidova jednog šoping-centra u gradu u kojem je živeo, dok je još bio u izgradnji i odlučio je da tamo „kampuje“, piše N1.

Premda se sve događalo pre više od deset godina, Taunsend je tek nedavno odlučio da govori o tome.

Majkl je stan u tržnom centru opremio televizorom, sofom, foteljama, konzolama za videoigre, a u prostor veliki 70 kvadratnih metara dovodio je čak i svoje prijatelje.

Za četiri godine, koliko je tu živeo, koristio je toalet šoping-centra jer jedino to, kao i tekuću vodu, nije imao u prostoriji koju je preuredio.

Majkl, koji je inače umetnik, živeo je četiri godine vrlo dobro i srećno, ali onda je napravio veliku grešku.

Pozvao je u stan hongkonšku umetnicu koju je pokušao da impresionira, ali bio je neoprezan dok je ulazio u svoj stan pa ga je na kraju uhvatilo obezbeđenje tržnog centra.

Na kraju je završio na sudu s nizom prekršaja, ali sudija je bio impresioniran time što je Majkl uradio pa se izvukao samo sa opomenom.

Međutim, tržni centar mu je izdao zabranu prilaska.

Izvor: N1

Prelepi pas lutalica svratio u novosadski tržni centar da šmekne nove modne trendove (VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link