Magazin

6 meseci nakon renovacije SNS izvođača, raspada se fasada na zgradi u Babušnici (FOTO)

babušnica zgrada
Foto: Direktno.rs/FB

Stambena zgrada koju su stanari želeli da renoviraju uz pomoć opštine sada je ponovo predmet polemike u Babušnici jer je jedva šest meseci nakon završetka radova došlo do ponovnog urušavanja.

Stanari ulice Saše Jankovića sa broja 24 nadali su se da će uspeti da saniraju štetu na svojoj zgradi, ali je došlo do problema zbog naglog poskupljenja građevinskog materijala tokom prošle godine, te je izvođač radova Saša Cvetković odlučio da jednostrano raskine ugovor.

Pre toga je umesto zgrade na broju 24 renovirao zgradu na broju 19, iako je kako je pisao Direktno.rs avgusta prošle godine objekat iz Saše Janković 24 bio veći prioritet u tom trenutku. Isti portal pisao je da se razlog zbog čega je zgrada sa broja 19 dobila prednost krije u činjenici da u njoj živi funkcioner SNS-a i nekadašnji član SPS-a Dejan Lazarević.

babusnica_renovirana_zgrada_1253x940
Foto: Direktno.rs

Zgrada je renovirana, ali je nakon samo šest meseci došlo do novih problema.

Građani koji svaki dan prolaze ovuda objavili su sliku na svom Fejsbuk profilima, a u komentarima se vidi da i izvođač Saša Cvetković, takođe blizak Srpskoj naprednoj stranci, prati reakcije građana te odgovara čak i uvredama na njihove komentare.

Ovako ta zgrada izgleda sada.

babušnica sada
Foto: FB

Prepucavanje sa građanima i aktivistima bliskim drugoj političkoj opciji, najverovatnije Pokretu slobodnih građana, nastavljeno je uz neke teže reči. Ovo su samo neke od razmena između građana na Fejsbuku zbog nedovoljno profesionalno urađene sanacije i renoviranja stambene zgrade.

Cvetković je i ranije privlačio pažnju javnosti zbog prijave inspekciji da na gradilištu zapošljava neprijavljene radnike.

 

Milionče iz budžeta za numeraciju i obeležavanje kancelarija u zgradi Opštine Babušnica

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Pa ima li su vise puta problema sa zakonom,brat mu je pobego u Svicarsku gde je ozenio neku babu,od skora dolazi kad je zastarelo krivicno delo,inace nabavljaju luksuzna vozila za prodaju.

221 Shares
221 Shares
Share via
Copy link