Magazin Svet

Fudbaler ženi prepisao svu imovinu, sada je samac i švorc

tendai-ndoro
Foto: Soccer24

Teško je za nekog ko je bio zvezda južnoafričke fudbalske lige, a kasnije igrao i za ligu Saudijske Arabije koja je vrlo unosna, reći da je od bogataša preko noći završio u blatu. Ali, baš to se dogodilo. I to zbog žene.

Fudbaler je živeo svoj san. Bavio se sportom koji voli, zaradio je bogatstvo, a supruga Thando Maseko radila je kao model.

Tužna je ljubavna priča reprezentativca Zimbabvea Tendaija Ndoroa. Ovaj 36-godišnji fudbaler zaradio je milione i živeo je lepim životom sa suprugom u Južnoafričkoj Republici. Većinu novca Ndoro je zaradio transferom u omanski klub Al-Oruuba.

Nesrećni Ndoro je bio siguran da će sreća potrajati večno i napravio je veliku glupost. Sve što je zaradio, sav novac, nekretnine, automobile, baš sve, prepisao je na suprugu, koja je odmah podnela zahtev za razvod i uzela mu sve. Bukvalno sve što je imao.

Zbog toga je Ndoro proglasio bankrot i trenutno jedva spaja kraj s krajem, a teško da može više išta zaraditi baveći se fudbalom jer je u poznim igračkim godinama.

– Brak im je bio užas. Stalno su se svađali, a on je uprkos tome prepisao sve na njeno ime. Kada se brak raspao, ona je uzela sve i zbog toga je on trenutno u jako teškoj finansijskoj situaciji – rekli su izvori bliski igraču za Soccer 24 a prenosi Index.hr.

Starac iz Argentine tvrdi da je Adolf Hitler i da nije loš momak

Čitajte Luftiku na Google vestima

82 Shares
Share via
Copy link