Magazin

Najveći svetski inovator DJ Žex i svi njegovi patenti za masovno uništenje moždanih ćelija

žex 1
Printscreen

Nikola Tesla utabao je stazu kojom je suvereno, osvajački, prošao i svakim novim danom prolazi najveći pronalazač našeg doba Željko DJ Žex Mitrović. Ovaj genijalni naučnik gotovo svake nedelje objavi neki neverovatan patent, a čitavo čovečanstvo noćima ne spava u iščekivanju koje nam je iznenađenje sledeće sprema ovaj inovator.

Lutajući Fejsbukom naišao sam na stranicu „Žeksove meme / President evil“ koja se vrlo studiozno bavi likom i delom ovog naučnika. Svi njegovi pronalasci i neverovatne ideje koje su u nekom trenutku pale velikom naučniku na pamet upravo ovde možemo videti i porazmisliti čime se mi bavimo dok neko osmišljava kako olakšati život ljudima širom planete.

Poslednji izum u direktnoj je vezi sa aktuelnim požarima širom Evrope i sveta. Žex je osmislio revolucionarno oružje u ratu protiv vatrene stihije, a sjajni reklamni spot dodatno uverava u moćno dejstvo novog patenta.

Obučen nalik Terminatoru, Željko Mitrović situaciju sa požarom stavlja pod kontrolu ispaljivanjem tri rakete iz najmodernijeg naoružanja. Ova ručna lansirna raketna rampa nastala je po Mitrovićevoj ideji, koju su u delo sproveli njegovi asistenti iz, kako je sam napisao, „Raketne divizije Pinkovog naučno-istraživačkog centra“.

Kakve li sve inovacije, opasne po život, Žex krije od očiju javnosti, sada kada imamo samo nagoveštaj njegovih naučnih potencijala?! Možda tajno radi i na oružju za masovno uništenje ili za masovno spasenje kada jednom u konačni obračun krene ovaj drugi, zli superheroj, ozogalašeni Đilas?!

Nikad ne reci nikad, njegove tendencije nisu za potcenjivanje. Prilikom odmora u Kanu odlučio je isproba još neke nove igračke koje je poneo sa sobom.

Nakon povratka, zaštitio je novi patent, jedra sa točkovima na dasci za surf, a onda je provozao nekoliko počasnih krugova oko Slavije. On ovime ne ugrožava saobraćajnu bezbednost, jer su naši policajci verovatno reagovali samo u situaciji kada ga je neko u toku prolaska kroz kružni tok opsovao preko prozora automobila.

U pauzama inovacija, Željko ume da se prepusti čarima dobre zabave, ali je i sam priznao svoju zavisnost od društvene mreže Tviter. Željko zaista uživa u svoj raskoši i bogatstvu koje je stekao u poslednjih trideset godina, baš u onom periodu kada je ogromna većina stanovništva ekstremno osiromašila. Čista slučajnost, jer ko je nama kriv što nemamo niti približnu inteligenciju i sposobnosti kao ovaj unikatni ’mastermajnd’.

On je takođe iskoristio Svetski dan humanosti da, po sopstvenom priznanju, uplati veću svotu novca humanitarnim organizacijama i malom Bošku, kojem je u pomoć pritrčala pre svega ova osiromašena Srbija, da zajedničkim prilogom pomognu njegovo lečenje. Žex je apelovao i da drugi ekstremno bogati pojedinci uplate novac za one kojima je pomoć neophodna. Veliko srce jednog genijalca nikada se nije ni dovodilo u pitanje.

Potpuno luda godina i još luđe leto za najumnijeg živog Srbina i jednog od najvećih svetskih naučnika. On je sada u godinama kada na red dolaze sve neostvarene tinejdžerske fantazije, onaj momenat „promeniću svet“ i sve ostalo što u stopu prati jednog mladog čoveka ili devojku. Isto tako je neke svoje snove imala i Andrea Bojanić dok joj zeleno svetlo nije postalo crveno i dok joj neko nije zauvek ugasio sve fantazije, snove i nadanja. Možda je i ona mogla biti neka velika svetska naučnica, ali to nažalost nikada nećemo saznati.

Novinarka predstavila Željka Mitrovića najvećim šlihtanjem u istoriji televizije

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link