Lifestyle Venčanja

Zbog čega je Reset najbolje mesto za venčanje?

Ukoliko maštate o venčanju iz bajke u Novom Sadu onda sigurno na umu imate klub Reset. Zbog čega je ovo mesto toliko popularno što se tiče venčanja među Novosađanima, ali i onima koji nisu iz Novog Sada? Nudimo vam pet razloga zbog čega je klub Reset najbolje mesto za venčanje.

Idealna lokacija

Tako blizu Novog Sada, a tako daleko od gužve i centra grada. Klub Reset je smešten daleko od uobičajene svakodnevice, u Sremskoj Kamenici na Čardaku, na samo nekoliko minuta od Novog Sada i na manje od sat vremena od Beograda. Sama lokacija će vas podsećati kao da ste negde daleko u Kaliforniji. U klubu Reset možete uživati u pogledu na bazen, dok sa terase kluba možete posmatrati zalazak sunca i prirodu. Zbog toga ovo mesto predstavlja idealnu lokaciju za obeležavanje važnih događaja i posebnih trenutaka, pogotovo venčanja.

Savremeni i luksuzni enterijer

#clubreset #novisad #weddingparty #weddingtable #decoration #light #sunset #cendles #flowers #love #beauty

Фотографија корисника clubreset.org (@clubreset) дана

Savremeni i luksuzni enterijer i eksterijer je uređen sa mnogo ukusa, a estetski je uklopljen sa prirodom Fruške gore. Svaki detalj u klubu Reset je na svom mestu i u savremenom stilu.

Dobra organizacija

#clubreset #novisad #studioreset #weddingmoments #weddingday #happiness #brideandgroom #whitepigeons #fly #loveforever #resetvencanje #resetwedding

Фотографија корисника clubreset.org (@clubreset) дана

Svako ko je proslavljao venčanje klubu Reset svedočiće vam o posvećenosti organizatora i odličnoj celokupnoj organizaciji kluba Reset. Zbog toga ovde sve prolazi bez greške, što je posebno važno kada se radi o tako značajnom događaju kao što je venčanje.

Komfor i udobnost

Ovaj moderno osmišljen prostor kluba Reset je namenjen raznovrsnim dešavanjima različitog kapaciteta i karaktera. Sam klub Reset nudi mogućnost mladencima i kumovima da prenoće u apartmanima, što predstavlja poklon kluba Reset i ide uz zakup prostora. Apartmani su komforno uređeni i unikatni, jer su smešteni na samom krovu kompleksa. Relaksacija u apartmanima i odmor u bazenu na otvorenom kao i rekreacija na teniskom terenu klub Reset izdvaja od svih drugih po pitanju komfora i udobnosti.

Više o venčanju u Novom Sadu

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap