Lifestyle

Gde zaprositi devojku u Novom Sadu?

Romantika još nije izumrla, iako naučnici tvrde da ćemo za nešto više od 50 godina ljubav voditi sa robotima. Nema devojke na svetu koja barem jednom nije zamišljala sebe u beloj venčanici, romantičnu prosidbu, i medeni mesec u Parizu. Luftika je istraživala gde u Novom Sadu možete da zaprosite devojku, a da to bude lepo, romantično i naravno, nezaboravno.

Restoran

Možda je već postalo kliše, ali zaprositi devojku u restoranu, za večerom, kada to najmanje očekuje, i dalje je lepo i romantično. Dogovorite se sa konobarima, neka sto bude lepo aranžiran, možete se čak dogovoriti i da krene vaša pesma, a kao dodatno iznenađenje mogu vam se pridružiti i zajednički prijatelji ili roditelji.

Dunavski rafting

dunavski-rafting-(1)-novisad
Foto: Jovana Rakić ©

Zaprosite je na katamaranu, na Dunavu, kod Ljubavnih ostrva. Zimi uz kuvano vino, leti uz koktele. Kada je odvedete na katamaran, neće znati šta ju je snašlo, a tek kada izvadite prsten, biće to pravi šok. Spremite šampanjac, krenite pred zalazak sunca, i odgovor će sigurno biti pozitivan.

Idi na sledeću stranu >>>

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

14 Shares
Share via
Copy link