Film Magazin

Vuk Kostić na najnovijem zadatku: Igraće Legiju u novoj seriji Porodica

Legija

Portal Novosti potvrdio je medijska šuškanja da je jedna od najkontroverznijih uloga u poslednje vreme, lik Milorada Ulemeka Legije, pripala Vuku Kostiću.

– Od svega što se poslednjih dana piše po novinama, to što ste saznali je jedina istina. Jedino što sada snimam jeste serija “Porodica”, ali to je sve što, za sada, smem da kažem na tu temu. Ne smem da vam otkrivam ništa o liku koji glumim, niti bilo kakve detalje vezane za ovu seriju. Kada bude došlo vreme, sve će se saznati – poručuje Kostić za Novosti.

Vuk Kostić
Foto: Petar Đorđević, Ata Images Antonio Ahel

Njega su poslednjih dana srpski mediji dovodili u vezu i sa nekim drugim serijama.

– Ma, kakva “Pevačica”! To su gluposti. Nije istina da ću igrati u toj seriji, kao ni u bilo kojoj drugoj. “Porodica” je jedino što trenutno snimam. Film “Koridor 92” je, takođe, bio jedan od projekata na kome sam radio. Svoj deo u tom filmu sam završio. Ne znam dokle se stiglo sa snimanjima i da li su nastavljena – rekao je poznati glumac.

Vuk ističe da nema istine ni u pisanjima da će se pojaviti u trećoj sezoni “Državnog službenika”.

– Nisam dobio ponudu za tu seriju, niti je ikada postojala ideja, barem ne da ja znam za to. Dimitrije Vojnov, kao scenarista serije, možda jeste imao nekih ideja, ali ništa zvanično nije stiglo do mene. – tvrdi Kostić.

Nisu tačna ni nagađanja da će on igrati u novom filmu i seriji “Košare”. Vuk je potvrdio da je to još jedna dezinformacija.

Vuka Kostića domaći filmski stvaraoci doživljavaju kao jednog od najautentičnijih i najtalentovanijih glumaca. Iako je već više od 30 godina u svetu kinematografije, čini se da je sada na vrhuncu karijere.

Ipak, takvu ocenu treba uzeti sa rezervom, jer je pred njim još mnogo projekata, te onu najveću ulogu valja još sačekati.

Izvor: Novosti/N.D.

Ubice mog oca – razlog što smo nedeljom kod kuće uz TV!

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link