Magazin

Vuk Kostić je ludo voleo ovu poznatu glumicu, veza puna ljubavi i strasti okončana je posle 5 godina

vuk kostic
Printscreen

“Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj”

Glumac Vuk Kostić jedan je od onih glumaca za kojim uzdišu devojke i žene širom Srbije. Svoj ljubavni život glumac vešto krije od očiju javnosti, ali neke od njegovih ljubavnih veza ipak su pronašle svoj put do medija.

Tako se jednom prilikom saznalo da je Vuk u vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin.

Vuk i Jelisaveta retko su u intervjuima otkrivali detalje iz svog privatnog života, ali poznato je da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja u pozorištu, još dok je glumica bila na studijama, a spojila su ih zajednička interesovanja, ljubav prema prirodi i sportu, i avanturistički duh.

Posle samo nekoliko meseci veze odlučili su da započnu zajednički život.

Među kolegama se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške, ali se čini da je ipak sudbina imala drugačije planove za njih.

– Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome – rekao je tada Vuk za magazin Story, koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

– Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića – rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

– Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika – pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

– Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža – rekla je tada glumica.

Ali, njihova ljubav nije opstala, te su se razišli 2015. godine posle pet godina veze.

Vuk Kostić je otišao svojim putem, ljubio je druge poznate dame posle Jelisavete, ali se čini da ni sa jednom nije uspeo da pronađe istinsku sreću i ljubav za ceo život, piše Glossy.

Inače, Jelisaveta Orašanin je danas u skladnom braku sa košarkašem Milošem Teodosićem sa kojim ima ćerku Petru i sina Bogdana. Venčali su se 2017. godine nakon četiri meseca veze, a svadba je održana u jednom beogradskom restoranu, podseća Zadovoljna.

Vuk Kostić: “Stavio bih Berlinski zid između Srba i Hrvata da se više nikada ne sretnemo”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link