vuk_kostic
Foto: Facebook Ubice mog oca
Film Lifestyle

Ubice mog oca – razlog što smo nedeljom kod kuće uz TV!

Nova domaća serija Ubice mog oca sa Vukom Kostićem u glavnoj ulozi ne prestaje da oduševljava gledaoce koji su dugo čekali novu domaću seriju. Dobra gluma, neverovatan zaplet i krimi priča uz dobru postavu pravi su recept za obaranje svakog rekorda gledanosti.

Veliko interesovanje za seriju “Ubice mog oca”, koja je nedavno počela da se prikazuje na RTS-u, očigledan je dokaz da je publici falila dobra krimi-priča u moru komedija diskutabilnog kvaliteta i humora i repriza serija koje smo apsolvirali neke još pre više decenija.

Zanimljivo je da je to shvatio reditelj Predrag Antonijević, koji živi i radi u Americi.

– Za scenario, koji sam napisao zajedno sa Natašom Drakulić, inspirisala me je čuvena krimi-serija “Pravi detektiv”. Bilo mi je, pre svega, potrebno da dođem da radim nešto u Srbiji, kako bih napunio baterije, emocije i oživeo uspomene. Dodatni motiv za pravljenje krimi-priče bilo mi je to što sam znao da se do sada na ovakav način nije radilo na našim televizijama. Mislio sam da to može da bude prihvaćeno i, eto, bio sam u pravu. Očigledno su ljudi želeli da vide nešto ovakvo i nadam se da će i druge kolege sada više da se odlučuju za ovaj žanr – rekao je Antonijević za Blic.

Priča je zvučala intrigantno, ali pažnju publike osvojila je i impresivnom listom glumaca, koje nemamo priliku da vidimo često u serijama, a od kojih većina spada u sam vrh domaće glumačke scene. Pored Vuka Kostića, Nine Janković i Katarine Radivojević, uloge tumače i Nebojša Glogovac, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Slavko Štimac, Mirjana Karanović… To su svakako imena koja garantuju kvalitet.

ubice_mog_oca
Foto: Facebook Ubice mog oca

Sve to bilo je dovoljno da čak i oni koji su kolutali očima na „još jednu novu seriju“ jedne nedelje zasednu pred TV iščekujući premijernu epizodu „Ubica“. I, za divno čudo – nisu bili razočarani! Preplavili su društvene mreže pohvalama – na račun priče, režije, glume, pa i muzike…

I, čini se da će tako biti do kraja – kao u svim dobrim krimićima, sve mere su preduzete da se do samog finiša ne sazna ko je ubica.

– Mogu samo da kažem da će biti mnogo iznenađenja. Šta god budete čuli, može se ispostaviti da nije tačno – zagonetan je reditelj.

Izvor: 24sata

Pročitajte više o serijama

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš