Magazin Srbija

Vučićeve smehotresne slike s letovanja: U društvu kamile, luda zabava na banani, a bogme se i sunčalo

Morali su i vrapci naučiti da naš predsednik ne voli letovanje. Svaku zgodnu priliku Vučić je iskoristio kako bi se dodvorio onima koji nemaju novca za letovanje (takvih je mnogo u Srbiji) porukom kako je to bezveze i da on ne voli letovanje, more i sunčanje.

Valjda je to „palilo“ kod napaćenog naroda, pa Vučić nakon klipinga odlučuje da se svako malo pohvali svojim „mrzim more, letovanje i odmor“ stavom u javnosti.

Naravno da je to izazivalo reakcije. Oni siroašniji su se naslađIvali – „dobro kaže, svaka mu čast“, a oni koji imaju tu sreću da se deset dana brčnu na nekom moru su takav predsednikov stav uglavnom provalčili kroz ironiju.

S tim u vezi, na društvenim mrežama osvanule su slike predsednikovih ranih radova na moru. Onda, kad je voleo da odmori i uživao u tome.

Vučić je toliko uverljivo branio svoj stav „mrzim more i odmor“, da ove slike deluju prilično nestvarno. Možda je i fotošop. Ko će ga znati. Pogledajte, pa procenite.

Evo našeg predsednika u društvu kamile, na nekoj, da se zaključiti, dalekoj i skupoj destinaciji. Nedostaju mu naočare, ali kamila je baš interesantno obučena.

 

A evo našeg predsenika koji voli da iskoristi sadržaje na plaži. Deluje da je zabava na vodi, na banani, bila luda i nezaboravna. Prosto neverovatno da ne voli more.Ovde se utonio sa suncobranom i hvata signal, verovatno.

A na sledećoj slici vidimo da on zaista ume da se opusti i da nije tačno da ne razume sunčanje i „roštiljanje“ na plaži.

 

Ove fotografije je na Fejsbuku podelila Aida Ćorović uz komentar da se baš utonio. Ostale komentare možete pogledati na njenoj objavi.

Nema ništa loše u tome da čovek ugodi malo sebi i ode na more. Samo, ostaje nejasno zašto predsendik govori da mrzi odmor, kad evo, vidimo da je nekada baš lepo uživao.

Vučić: Idite na more, ali ne znam da li ćete se na zimu kupati u hladnoj ili toploj vodi

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.7K Shares
1.7K Shares
Share via
Copy link