Magazin Srbija

Niko kao Vučić! 10-ke ređa i iz Golubinaca, sa međunarodnih samita i celodnevnih sastanaka

index-vucic
Foto: printscreen

Jedan student Visoke sportske i zdravstvene škole postiže sve pa i nemoguće. Sa četiri ispita ima tri desetke i jednu devetku koju je “skrivio” zbog velikih obaveza koje ga ometaju da prisustvuje svim predavanjima i vežbama.

Studiranje i uspesi ubeleženi u indeksu znače svakom mladom čoveku, ali niko nikada nije uspeo da bude toliko dobar student kao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Naime, poseban je kuriozitet da je ovaj sredovečni student uspeo da sakupi 105 bodova od maksimalnih 100 na predmetu Pedagogija sporta. Iako na mestu ispita stoje prepravljeni bodovi, očigledno je da je profesor želeo da vrednog studenta nagradi sa 35 bodova, ali onda je neko shvatio da tako bodovi izlaze iz granica mogućeg pa je najverovatnije sve pokušao da prepravi na “mršavih” 25 bodova.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić konstantno se hvali “uspesima” na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi, na odseku za košarkaškog trenera. Diči se kako je položio četiri ispita u prvom semestru, tri sa najvišom ocenom i jedan sa devetkom (jer zbog obaveza nije prisustvovao vežbama). Ukoliko se, međutim, udubimo u poene sa kolokvijuma i datume polaganja ispita i predispitnih obaveza, možemo videti da nešto debelo tu ne štima.

Vučić je, naime, jedan od kolokvijuma iz anatomije položio 13. decembra, u nedelju, na dan kada fakulteti uglavnom ne rade.

To je ipak najmanje sporno imajući u vidu da oba kolokvijuma iz Pedagogije sporta navodno položio istog dana kada je učestvovao na konferenciji “Mali Šengen”, odnosno kada je imao celodnevnu posetu sremskom selu Golubinci i domaćinstvima koja proizvode duvan, da bi potom razgovarao sa rukovodstvom kompanije “Japan Tobacco International (JTI)”.

Vučić je dobio maksimalan broj poena na aktivnosti, što podrazumeva da je prisustvovao gotovo svakom predavanju i vežbama i da je konstantno i svakodnevno agilan.

Vučića, međutim, svakodnevno viđamo na TV ekranima, ali retko kada na fakultetu, što znači da ne odlazi tamo svaki dan. Kako onda maksimum iz predispitne obaveze aktivnost?

Mnogo toga je nelogično u Vučićevom novom školovanju, piše Direktno. No, bitno je da on ređa desetke i da je na veoma dobrom putu da uđe u trenersku konkurenciju i zaseni asove poput Željka Obradovića, Dude Ivkovića, Svetislava Pešića, Bože Maljkovića…

Vujošević još prošlog leta govorio o sumnjivoj vezi Vučića i vođa navijača

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Zar je imao loše mentore: milošević, nikolić, češelj-pardon, šešelj (malo slovo za najgore)…od njih je naučio sve što zna…Naučio je i kako se obećanjima i strahom vlada krotkim Srbinom zapuštene pameti. Što se tiče veze Vučića i kriminalaca, ta veza nije sumnjiva…već nesumnjiva…A i kakva bi mogla da bude veza među huliganima?

  • Iskreno me baš zabole za lik i delo ovog čoveka, i redakciji mala ispravka postoje fakulteti koji rade nedeljom, recimo ja sam u svoje četiri godine studiranja nebrojeno puta imala kolokvijum nedeljom zbog velike količine studenata

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link