Novi Sad

„Ko ti dade vozačku?!“: Vozio Bulevarom Oslobođenja u suprotnom pravcu (VIDEO)

suprotan smer
Printscreen

Vožnja u suprotnom smeru zaista može svakome da se dogodi, a dovoljan je samo trenutak nepažnje. Međutim, ukoliko vozite po auto-putu ili nekom od velikih gradskih bulevara onda vaša nepažnja može potencijalno ugroziti živote učesnika u saobraćaju.

Na internetu se pojavio snimak na kojem se jasno vidi kako se jedan automobil kreće u suprotnom pravcu novosadskim Bulevarom Oslobođenja, ali srećom u ovoj opasnoj avanturi niko nije povređen.

Korisnici društvenih mreža u komentarima su pisali kako je vozač sigurno pod dejstvom alkohola, ali nisu imali nimalo razumevanja što je vozač krenuo suprotnim smerom.

„Sve mogu da razumem, i da je pijan i lud i ometen u razvoju, možda i bezobrazan, ali nikako da ukapiram gde uđu i kako u kontra smer… za to ipak treba biti majstor svog zanata“, piše u jednom od komentara.

Drugi su podsetili na incidentne situacije kada vozači izgube kontrolu nad vozilom zbog čega neretko završavaju i u baštama kafića.

„I onda gle čuda što je lik uleteo u kafić”, napisala je jedna od korisnica.

Povedite računa o bezbednosti u saobraćaju kako svojom nepažnjom, neodgovornošću ili bahatošću ne bi doveli u opasnost sebe i druge.

Znamo kako se na našim ulicama olako gube glave, a u neizvesnim vremenima, kada nam je svima pažnja dodatno rasuta, važno je usporiti, poštovati signalizaciju i ograničenja, kao i prilagoditi vožnju svom psihofizičkom stanju.

Beogradski fantom autom između kafića i zgrade, dok se nije isprečila žardinjera

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

75 Shares
Share via
Copy link