Magazin

Vozni park SNS šeik da se ne postidi, narod se već stidi zbog njih

sns-vozni-park
Printscreen/Twitter/Kolaž

U subotu je održana dugo najavljivana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke. Oni optimistično raspoloženi očekivali su da na sednici bude dogovoreno i rečeno nešto konkretno, oni koji znaju kako već sve to funkcioniše znali su kakav će biti redosled. Prvo najavljujemo, pa pričamo da ćemo pričati, pa onda kao pričamo, i na kraju priča samo Aleksandar Vučić. I na konferenciji za medije i na sednici.

Delegati naprednjaci nisu ništa rekli, a predsednik je pričao o Evropi koja se eto davi u nestašicama a on to kod nas nije dao, baš je lepo pričao da neće biti nestašice struje i gasa. Nije pomenuo da je nestašica peleta koji je poskupeo, kao i cenu jestivog ulja od 200 dinara, kad ga ima, niti da će intervenisati iz robnih rezervi, ali je isto baš lepo pričao o Nebojši Stefanoviću i Vladimiru Đukanoviću.

Građani nisu sa ove sednice imali Bog zna šta da zapamte, ali, mnogi su primetili, a neki i usnimili vozni park delegata u koloni ispred centrale SNS na Novom Beogradu dostojan velikih predsednikovih prijatelja, šeika.

– Vozni park jedne političke stranke u jednoj siromašnoj zemlji. Jutros oko 11.00 – napisao je jedan od korisnika društvene mreže Tviter uz snimak kolone lukuznih automobila.

Sirotinjski vozni park srpskih ministara, i kamen bi zaplakao, 70% nema svoj auto

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

252 Shares
252 Shares
Share via
Copy link