Magazin Srbija

Dok neko ne strada, Vučićevo kumče se neće smiriti u divljanju po beogradskim ulicama (VIDEO)

Uroš Panić
Foto: Instagram / uros_panic_

Uroš Panić, sina Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dobro je poznat srpskoj javnosti po divljanju beogradskim ulicama, ali i kod naših komšija u Crnoj Gori.

Ovaj nabildovani momak voli da se pohvali na društvenim mrežama opasnim tetovažama i skupim mašinama koje vozi, a za njega kao da ne važe saobraćajni, a verovatno ni bilo koji drugi zakoni ove zemlje.

Nakon što je prošli put usnimljen kako juri preko 170 kilometara na čas kroz prestonicu, sada je na svom Instagram nalogu objavio novi snimak “igrica” koje praktikuje sa svojim drugarima.

Kaskaderske “igrice” na travnjaku

Na prvom snimku, koji je očito nastao nedavno, sudeći po magli koja se spustila na grad, Uroš je za volanom besnog crnog Mercedesa, kojeg turira i okreće po travnjaku, dok se njegov drugar Vuke grčevito drži za krov, trudeći se da ne padne.

Očito da se ovde okupila i Panićeva ekipa, koja uživa u zabavi i daje mu savete kako da skine i “srola” drugara sa krova, govoreći mu da mora da uhvati veći zalet.

Sve se to dešava na nevericu prolaznika, koji su čekali autobus na obližnjoj autobuskoj stanici, a iako je više puta pokušao da skine drugara sa krova, ovog puta Paniću to nije uspelo.

Bahaćenje kvadom na raskrsnici

Da to nije jedini put da Panić upražnjava ovakvu vrstu kaskaderske zabave sa svojim prijateljima, svedoči i snimak bahaćenja sa jedne beogradske raskrsnice.

Ovog puta Panić je za volanom kvada, dok mu prijatelj sa kacigom sedi na zadnjem delu vozila. Uroš dodaje gas, a drugar pada na beton, dok se ostatak ekipe koji snima ovo iživljavanje smeje.

Šta reći, a ne zaplakati? Bahatost u Srbiji očito nema granice kada si blizak kliki na vlasti, a policije naravno ni ovog puta nije bilo da kazni divljanje po beogradskom asfaltu.

I dok većina Srbije gleda kako da naspe koju kap benzina u svoje krševe i pazi da ne dobije kaznu ako vozi 55 na sat, očito je da se mlađani Panić neće smiriti dok neko ne strada ili makar bude ozbiljnije povređen.

A možda ni tada.

Vučićevo kumče divlja „Bembarom“ po beogradskom asfaltu, policije ni od korova (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

53 Shares
Share via
Copy link