Beograd Vesti

Bahata omladina u punoj brzini jurca na čoveka na pešačkom i ciči od sreće (VIDEO)

bahata voznja

Novi zastrašujući snimak manijačenja brzim automobilima na beogradskim ulicama pojavio se na društvenim mrežama!

Na videu koji traje 13 sekundi objavljenom na stranici prikladnog naziva „bahata omladina“ prikazan je muškarac za volanom i devojka koja mu je suvozač, kako nekontrolisano jure prometnom ulicom. Međutim, vrlo brzo po objavljivanju snimak je sklonjen sa društvenih mreža.

Za one koje nisu stigli ga ga pogledaju, ovo je, otprilike, njegov sadržaj: Vozeći punom brzinom ulicom, muškarac i devojka u kolima, u jednom trenutku zaobilaze drugo vozilo i u punoj brzini naleću na pešaka koji prelazi ulicu na pešačkom prelazu.

U poslednjem trenutku uspevaju da zakoče, ali ono što dodatno povećava njihovi bahatost jeste to što se sve vreme smeju i vrište od uzbuđenja.

U trenutku kada u poslednjem momentu uspeva da izbegne prestrašenog pešaka, vozač počinje da mlatara rukama od zadovoljstva i viče „op, op, op…“

– Odgovor sistema mora biti brz, oštar i odlučan. Pešak je za dlaku izbegao ubistvo (namerno upotrebljavam reč „ubistvo“ a ne „smrt“. Veličanje ovakvog ponašanja mora se takođe energično sprečiti. Na pešačkom prelazu bilo je nečije dete, moglo je biti svakoga od nas – napisao je na Tviteru Damir Okanović iz Komiteta za saobraćaj, retvitujući video i komentarišući bahatu vožnju i divljanje na ulicama grada.

Bahate vožnje postale su toliko učestale da se stiče utisak da im je teško stati na put, ali ipak, budimo optimisti, da će se i to nekad sankcionisati. U krajnjem slučaju, ovakvi snimci služe kao dokaz, te se uzdamo u odgovor nadležnih.

Izvor: Blic

Supruga političara pravila ršum u Novom Sadu, pretila radnicima Parking servisa i čupala sajle

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

68 Shares
Share via
Copy link