Magazin Poznati

Pisac Vladimir Kecmanović i lepa voditeljka RTS-a više se ne kriju, uživaju u ljubavi na Tajlandu

andrea-obradovic-vladimir-kecmanovic
Izvor: Instagram/kecmandrea

Andrea Obradović već godinama vodi “Kulturni dnevnik” na RTS-u i važi za jednu od naših najlepših voditeljki, ali o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.

Ipak, poznato je da je duže vreme u ljubavi sa piscem Vladimirom Kecmanovićem, ali o svojoj ljubavi nijedno od njih ne želi da govori u javnosti.

Andrea je nedavno svom dragom čestitala Dan zaljubljenih i tom prilikom je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije sa odmora u Tajlandu, što je bio izuzetak, prenosi Nova.

Kako je voditeljka na Instagramu svoje prezime promenila u Kecmanović, mnogi su pretpostavili i da se par tajno venčao, ali to za sada nije potvrđeno.

Vladimir Kecmanović rođen je 3. jula 1972. godine u Sarajevu i srpski je pisac, scenarista i kolumnista. Njegov otac je politikolog Nenad Kecmanović, a majka Nataša je lektorka i urednica u oblasti izdavaštva.

Kecmanović se školovao u Sarajevu i Beogradu. U Sarajevu je završio osnovnu školu i Prvu gimnaziju, dok je u Beogradu završio književnost.

Pažnju na sebe kao pisca skrenuo je 1990. godine, kada je njegova priča „Histerija“ dobila Andrićevu nagradu na jednom konkursu. Napisao je romane „Poslednja šansa“, „Sadržaj šupljine“, „Feliks“, „Top je bio vreo“, „Sibir“, „Kainov ožiljak“, „Osama“, „Nemanjići“ trilogija, „Kad đavoli polete“; zbirke pripovedaka „Zidovi koji se ruše“ i „Kao u sobi sa ogledalima“; knjige eseja „Tito-pogovor“, „Das ist Princip“ i „Dva krsta i jedna krv“.

Po Kecmanovićevim delima napravljene su i pozorišne predstave „Kainov ožiljak“ i „Osama“.

Vladimir Kecmanović je za svoj rad dobio brojne važne nagrade, a poznat je i njegov rad kao scenariste.

vladimir-kecmanovic
Foto: Printscreen

Bio je koscenarista na filmovima „Neprijatelj“ i „Top je bio vreo“, seriji „Senke nad Balkanom“, a takođe je kreator i koscenarista serije „Žigosani“. Od 20. jula 2019. godine obavlja funkciju urednika Kulturno-umetničkog programa RTS. Kolumne objavljuje u Politici, Večernjim novostima i Glasu srpske.

Sa druge strane, o lepoj voditeljki se u javnosti ne zna skoro ništa, osim da vodi Kulturni dnevnik na RTS, pa pretpostavljamo da su se upoznali u medijskoj kući za koju oboje rade.

Na Andreinom Instagram profilu do sada su, kao kod većine devojaka, preovlađivale fotografije sa putovanja i iz izlazaka. Njene godište nije navedeno, ali evidentno je da je znatno mlađa od svog izabranika.

Pisac Vladimir Kecmanović:”Dečak ubica mi je rod, ali optužbe da mu je moj roman bio inspiracija su idiotizam”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link