Magazin Poznati

Nova gajba Bred Pita od 40 miliona $ je remek delo arhitekture u utočištu slavnih (FOTO)

Bred Pit
Foto: Profimedia

Grad Karmel na centralnoj obali Kalifornije bogatiji je za još jednu holivudsku zvezdu. Bred Pit kupio je nekretninu u ovom gradu vrednu neverovatnih 40 miliona dolara, što je prema lokalnim agentima, do sada najskuplje prodata nekretnina na području Karmela!

Kuća, poznata kao D.L. James House, sagrađena je oko 1918, a dizajnirao ju je poznati arhitekta ranog 20. veka, Čarls Samer Grini. Uspešni arhitekta bio je poznat po podržavanju pokreta American Arts and Crafts, navodi The Gamble House, organizacija posvećena njegovom radu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели eddie vita (@trout395)

Od 1999, kuća je bila u vlasništvu firme Searock, koja je povezana s čikaškim preduzetnikom Džoom Ričijem i njegovom suprugom, Šeron Riči.

Poznati preduzetnik preminuo je ranije ove godine, a iako nekretnina nije javno stavljena na prodaju, čini se da je ipak našla svog novog vlasnika.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели La Dolce Vita California (@kirsten_honeyman)

D.L. James House dobila je naziv prema svom originalnom vlasniku, preduzetniku i piscu, D.L. Džejmsu, a sagrađena je od lokalno iskopanog kamena peščara i granita. Kuću krase zaobljeni prozori, krov prekriven mediteranskim pločicama, te predivni pogled na okean koji omogućava lokacija na vrhu litice. Prema navodima iz The Gamble House-a, arhitekta Grini „sagradio je spoljne zidove da izgledaju kao da su izrasli iz litice”.

Uz uspešnu glumačku karijeru, Bred Pit poznat je i kao veliki ljubitelj arhitekture, a posebno zadivljujućih arhitektonskih umeća, kao što je ova kuća u Karmelu, prenose miss7 i citymagazine.danas.rs.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HAUS of T (@haus_oft)

U ovom malom gradu, tržište nekretninama vrlo brzo napreduje, a u brojne kupovine i prodaje uključena su poznata imena. Tako je dom pokojne glumice Beti Vajt nedavno prodat za gotovo 11 miliona dolara.

Izvor: miss7/citymagazine.danas.rs

Bred Pit u suknjici tvrdi: Do sledećeg leta svi muški će ih nositi (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

28 Shares
Share via
Copy link