Lifestyle

Bred Pit u suknjici tvrdi: Do sledećeg leta svi muški će ih nositi (FOTO)

Bred Pit u suknji 1
Foto: Profimedia

Jeste Bred Pit došao u suknji, jeste rekao da će ih do sledećeg leta nositi svi muškarci, ali je ipak u pitanju njegov modni iskorak kojim reklamira najnoviji film. Ili se bar tako nadamo.

Naime, on se na berlinskoj projekciji njegovog nadolazećeg filma “Bullet Train” pojavio u krajnje neobičnom izdanju. Tako se 58-godišnji Pit odlučio za lepršavu smeđu suknju s odgovarajućim sakoom i ljubičastom lanenom košuljom na kopčanje.

Izgled je upotpunio vojničkim čizmama, otkrivajući uz to i nekoliko tetovaža koje retko pokazuje.

Bred Pit u suknji
Foto: Profimedia

“Muškarci će nositi suknje do sledećeg leta. To je moje predviđanje i tvrdnja. Film odgovara i jednom, i drugom polu. Hteli smo sve da predstavimo realno, a Grci su nosili suknje”, rekao je Bred Pit za “People”. Govori o filmu “Bullet Train” koji prati pet ubica u vozu, a svima su dodeljene različite (ali povezane) misije.

U njemu osim Pita glume Sandra Bulok, Džoi King, Zazi Bitz i Bed Bani.

Inače, na telu Bred Pita je uočljivo dosta tetovaža posvećenih bivšoj supruzi Anđelini Džoli, uključujući odgovarajući sanskrtski dizajn u čast njihovom sinu Medoksu, škrabotinu na leđima koju je napisala glumica i njen datum rođenja na kmerskom jeziku na donjem delu stomaka.

Izvor: zena.blic.rs

Šuška se da Bred Pit ima novu i 20 godina mlađu devojku (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
454 Shares
454 Shares
Share via
Copy link