Magazin Srbija

Velja Nevolja ne da tribinu, sve je spremno za krvavu jesen na Partizanovom jugu

jug-partizan
Printscreen

Nakon hapšenja Veljka Belivuka otvoren je svojevrsni tender za upražnjeno mesto vođe Partizanove južne tribine. Veljini Principi nekoliko godina predstavljaju strah i trepet na Partizanovom stadionu, a pripadnici drugih navijačkih grupa duže vreme nalaze se u defanzivi.

Sada međusobna tenzija dostiže vrhunac i pitanje je vremena kada i kako će se ta netrpeljivost transformisati u krvavi sukob koji se lako može preliti i na ulice. Nekadašnji vođa Alkatraza Miloš Radisavljević Kimi i dalje je glavna meta pretnji i javnih prozivki putem društvenih mreža.

– Znate, od kako je Belivuk uhapšen, njegova vojska koja je još uvek na ulici dobila je striktno naređenje da ne prepusti južnu tribinu konkurenciji. Ako samo bacite pogled na to šta se piše po društvenim mrežama, videćete da je situacija na Partizanovom jugu krajnje napeta i da je pitanje trenutka kada bi sukobi mogli da eskaliraju. A, onda ne želim ni da mislim šta bi sve moglo da se događa po ulicama Beograda – kaže izvor portala Mondo.

Na Instagramu se pojavila nova pretnja upućena Kimiju od strane privatnih vojnika Velje Nevolje.

– Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći a za koju dodoše on nije zaslužan je da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni to će u vodu pasti zbog ovog pacova koji je u stanju da zbog para proda i brata – navodi se u Instragram objavi.

kimi
Printscreen

U medijima se prethodnih dana mogu čuti komentari kako je za Partizan bolje da pandemija koronavirusa i propisane mere potraju što duže, jer se očekuju neredi na tribinama već u prvom kolu narednog fudbalskog prvenstva.

Pravi navijači Partizana besni su i postiđeni jer je njihov klub iskorišćen za potrebe mafijaša i osumnjičenih ubica, a za sve krive vladajuću stranku i njihovog predsednika, osvedočenog navijača Crvene Zvezde.

Na nedavno odigranoj košarkaškoj utakmici u Hali sportova, navijači Partizana horski su skandirali dobro poznatu i pogrdnu parolu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

A onda su “Alkatraz” demolirali, i pobunu ugušili u krvi, “iz principa” (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

74 Shares
Share via
Copy link