Dogadjaji Festivali Zabava

Velika žurka: Exit proslavlja evropsku titulu

Povodom osvajanja nove titule Najboljeg evropskog festivala za 2016. godinu, EXIT organizuje veliku žurku u subotu, 27. februara od 20 sati u klubovima Fabrika i Quarter pod nazivom „Magic People – EXIT People“. Program predvodi britanski DJ Krust, a na dve bine nastupiće neki od najpopularnijih domaćih i regionalnih bendova i disk džokeja, među kojima i Lollobridgida, Artan Lili, Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Dugu noć u Fabrici domaćinski će otvoriti novosadski rege sastav Killo Killo Banda čiji će zadatak biti da publiku povede na Reggae binu Exita, a taj osećaj pojačaće rege pevač i multiinstrumentalista Horsman Koyot. Zagrebačka Lollobridgida podeliće binu sa predvodnicima „novog zvuka u gradu“, popularnom beogradskom grupom Artan Lili. Zvuk glavne bine Exita nastaviće se žestokim rimama hip-hopera izdavačke kuće Bassivity koju će predstaviti Reksona i Ikac poznatiji kao VIP, a na sceni će im se pridružiti i jedan od naših najboljih repera Struka. Da sve gori kao na glavnoj bini prošlog leta, pobrinuće se  beogradski hip-hop kolektiv Vatra, koji je nedavno u Beogradu za svoju veliku rođendansku žurku ugostio još jednu Exit zvezdu – Just Blaze. Najavu ovogodišnje ultimativne X-Bass Avanture, svojim setovima pojačaće bristolski drum’n’bass majstor Krust i novosadski MC – Rasheed.

Exit_main_stage
Exitfest.org

Klub Quarter imaće veliki zadatak da fanove podseti na zvuk Dance Arene i No Sleep Novi Sad bine, a prvi na redu biće domaćini ovih bina Otto Von Disko i kLaus. DJ pult preuzeće naša nova generacija međunarodno istaknutih DJ zvezda, Alexandar Ivković  i Lag, a da se po izlasku iz Quartera ugleda jutarnje sunce pobrinuće se ekipa koja najbolje zna kako da žurku podigne do vrha i zatvori je, baš kao mnogo puta na tvrđavi – Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Ulaz će biti besplatan za sve vlasnike ulaznice za Exit i Exit Avanturu 2016, ali samo uz prethodnu registraciju. Registracija će trajati do subote, 27.  februara u 15 sati, a svi vlasnici Exit Avantura/Exit festival ulaznica kupljenih do 21. februara 2016. godine, mogu da se registruju putem sajta www.gigstix.com jednostavnim unošenjem bar koda svoje karte i praćenjem uputstava na sajtu. Za sve koji još uvek nisu nabavili svoju EXIT ulaznicu, ulaznicu za slavljeničku žurku mogu kupiti putem sajta i na prodajim mestima mreže Gigstix, po ceni od 799 dinara, a ukoliko kapaciteti budu dozvoljavali, karte će moći da se kupe i na ulazu po ceni od 1.199 dinara.

Više o Exit festivalu pročitajte ovde.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku