Novi Sad

Kako kompanija Vega IT osnažuje mlade ljude bez iskustva da započnu svoju karijeru u IT svetu?

Vega IT

Traženje svog prvog posla nakon završetka fakulteta predstavlja izazov za mnoge mlade ljude danas. Odluka da se naprave prvi koraci u karijeri povlači sa sobom mnoga pitanja i nedoumice. U cilju osnaživanja mladih ljudi da postanu bolja verzija sebe i naprave svoje prve korake u svetu biznisa, kompanija Vega IT iz Novog Sada u martu je pokrenula “Rising STARS” program

Šta je “Rising STARS” program?

Ideja programa jeste pružanje šanse perspektivnim mladim ljudima bez radnog iskustva i izvan okvira IT industrije da se pridruže kompaniji Vega IT. Tokom šest meseci trajanja plaćene prakse, odabrani kandidati će imati priliku da rade u People Experience & Support, Marketing, Administration, Bussiness Development i Project Management timovima.

Svakome od dva odabrana kandidata biće dodeljen mentor sa kojim će raditi na konkretnim zadacima, ali istovremeno i učiti više o kompanijskoj kulturi. Praksa će se odvijati u njihovim kancelarijama u Novom Sadu, a mogućnost zaposlenja nakon završetka prakse postoji, što će zavisiti od zalaganja kandidata i potreba kompanije.

Kakve kandidate kompanija traži?

Vega IT, jedna od najbrže rastućih IT kompanija, ovoga puta otvara praksu i za pozicije izvan IT industrije. 

Priliku će dobiti dva perspektivna kandidata bez prethodnog radnog iskustva, a koja su završila osnovne studije, ili su na završnoj godini studija menadžmenta i biznisa na Fakultetu tehničkih nauka, Ekonomskom fakultetu i sličnim fakultetima.

Svi zainteresovani kandidati koji žele da postanu deo “Rising STARS” programa direktno će raditi sa njihovim kolegama i potrebno je da:

  • poznaju MS Office, Google Docs, Slides i Sheets;
  • neguju People first pristup u radu sa kolegama iz kompanije;
  • budu timski igrači i da rade na stvaranju podržavajuće atmosfere rada;
  • budu svesni ciljeva kompanije i rade na njihovom ostvarivanju;
  • budu usmerni ka akcijama koje imaju za cilj lični razvoj koji dalje iziskuje i profesionalni rast;
  • budu proaktivni, preuzimaju odgovornost za svoj rad i prilagođavaju se promenama;
  • budu otvoreni za nove ideje i iskustva, fokusiraju se na zadovoljstvo klijenata kroz kvalitet rada.

Pošalji svoju prijavu i postani deo “Rising STARS” programa!

Ukoliko želiš da budeš deo “Rising STARS” programa, svoj CV i propratno pismo na engleskom jeziku možeš da pošalješ do 31. marta putem ove forme na njihovom vebsajtu ili na mail apply.for.stars@vegait.rs

vega it
Foto: Vega IT

Tokom aprila sve pristigle prijave će biti pregledane, a kandidati koji ispunjavaju uslove biće pozvani u naredni krug selekcije koji će podrazumevati intervju sa predstavnicima kompanije.

Početkom maja dva odabrana kandidata će započeti svoje putovanje u Vega IT kompaniji i napraviti svoje prve korake u karijeri.

Ovo je sjajna prilika za sve mlade da steknu praktično iskustvo iz više oblasti, izrastu u prave lidere i pomognu Vega IT da dodatno unapredi svoje poslovanje i kompanijsku kulturu.

Pošalji svoju prijavu na apply.for.stars@vegait.rs i započni svoju karijeru u jednoj od najbrže rastućih novosadskih IT kompanija. 

 

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

32 Shares
Share via
Copy link