Dogadjaji Novi Sad

Novosadska kompanija Vega IT organizuje 4. društveno odgovorni projekat “Programeri za građane”

vega-it

Kompanija Vega IT iz Novog Sada po četvrti put organizuje društveno odgovorni-projekat “Programeri za građane” i poziva IT kompanije iz cele Srbije da zajedno pomognu neprofitnim i nevladinim organizacijama u njihovoj digitalizaciji softverskim rešenjima.

Do 15. avgusta sve zainteresovane IT kompanije imaju priliku da se priključe njihovoj akciji tako što će prijaviti svoj tim putem zvanične forme.

Tokom prethodnog perioda Vega IT je pozvala neprofitne i nevladine organizacije da prijave svoje ideje čija realizacija će unaprediti kvalitet života građana. Nakon prijava, građani su imali priliku da javno glasaju putem Facebook stranice kompanije i odrede redosled prioriteta projekata.

programeri

U ovoj fazi kampanje, Vega IT poziva IT kompanije i dizajn agencije da se priključe društveno-odgovornom projektu “Programeri za građane 4” i tako pomognu lokalnoj zajednici u kojoj živimo.

programeri

Finalni događaj Hakaton (48 sati programiranja ), održaće se od 24. do 26. septembra gde će IT entuzijasti raditi na realizaciji softverskih rešenja. Sva rešenja će biti završena do kraja godine a nakon završetka, biti predata u vlasništvo Udruženjima a na upotrebu građanima.

programeri

Fotografije i video materijale sa prethodnih Hakatona, kao i sva saopštenja možete preuzeti na ovom linku.

Za sve dodatne informacije možete pisati na cfac@vegait.rs i m.bozic@vegait.rs ili pozvati na +381 69 701 456

programeri

Kako kompanija Vega IT osnažuje mlade ljude bez iskustva da započnu svoju karijeru u IT svet

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
12 Shares
Share via
Copy link