Moda Top 10

Večernja garderoba za praznike

U susret predstojećim praznicima, poznati svetski brendovi su izbacili kolekciju elegantne garderobe za specijalne prilike. Boja koja preovlađuje je crna, sa svetlucajućim detaljima, a odeća je elegantna i možete je nositi i u večernjim izlascima. Ukoliko i vi kao i sve žene, kada su posebne prilike u pitanju, nikada nemate šta da obučete, pogledajte naše predloge.

LINDEX

Svetlucavi kombinezon idelan za prazničnu večeru, a posle i izlazak. Sa V izrezom je i bez rukava, opuštene forme, tako da ćete se svakako u njemu osećati prijatno i biti zapaženi.

lindex-kombinezon-zima
Izvor: Online shop ©

ZARA

Prozirna crna haljina sa postavom, od buklea. Veoma je neobičan model, tkanje je na trake koje su na gornjem delu popreko, a suknja je sa neprozirnim trakama ukoso postavljenim i sa asimetričnim krajevima.

zara-garderoba-2015
Izvor: Online shop ©

MANGO

Ovakav model mini haljine i bez rukava je za večernje izlaske, nije baš za elegantne prilike. Crna je, sa dekorativnim perlama i lepršava. Namenjena je mlađoj populaciji i onima koji se tako osećaju.

mango-haljina-vecernji-look
Izvor: Online shop ©

KOTON

Zanimljiv model haljine sa topom koji je dugih rukava, kao bluza, i mini suknjom sa etno printom. Veoma zahvalan model i nosiv u raznim prilikama.

koton-haljina-izlazak
Izvor: Online shop ©

TALLY WEIJL

Atraktivan čipkani top sa ¾ rukavima, bez leđa, u boji koju morate imati ove sezone. Uz ovakav top vam preporučujemo da nositi skinny pantalone, a najzapaženiji ćete biti u kožnim pantalonama.

tally-weijl-majica
Izvor: Online shop ©

 

 

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link