Novosadski brend N flair, koji se bavi kreiranjem odeće za žene, pokrenuo je akciju pod nazivom Sedam dana – sedam haljina. Kako je decembar mesec darivanja i praznici su na pomolu, kreatori ovog brenda došli su na ideju da obraduju devojke i žene kojima se sviđa njihov rad, tako što će redizajnirati sedam haljina u periodu od sedam dana. Ako želite da budete deo ove akcije, dovoljno je samo pronaći staru haljinu u ormaru, kontaktirati N flair, i prepustiti se.

nflair-haljine

– Proces redizajna obuhvata prvenstveno proučavanje stila osobe koja je poslala haljinu. Nije nam ideja da napravimo novu haljinu koja se ne uklapa u stil odevanja osobe koja ju je poslala. Tek kasnije ide proučavanje materijala, boja, tipa građe i slično…I na kraju, dolazi kreativnost. Koliko ćemo biti kreativni, zavisi isključivo od toga koliko će se devojke prepustiti – kaže menadžerka Jovana.

nfair-brand

Prijave za ovu akciju traju do 20.decembra i ostalo je još 3 mesta. Ukoliko imate neku staru haljinu, koja vam skuplja prašinu u ormaru, možete se javiti na N flair Facebook stranici i poslati fotografiju haljine. Sam proces redizajna počinje 22.decembra, odmah nakon revije koju N flair ima na Balkan Art Fashion Eventu.

nflair-novi-sad

Akcija se završava 29. decembra, kada će sedam dama dobiti svoju haljinu koju mogu obući u novogodišnjoj noći.

POVEZANO: Šta obući za Novu godinu?

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here