Magazin

Učenik zbog stiha iz Konstraktine pesme dobio keca na pismenom, a tema je bila skroz kul

konstrakta-evrovizija
Printscreen/YouTube

Konstrakta je nakon pobede na “Pesmi za Evroviziju 22”, postigla veliku popularnost, a njena pesma “In Corpore Sano” postala je hit širom regiona.

Na društvenoj mreži TikTok pojavila se objava jednog učenika koji je na pismenom iz srpskog jezika napisao stih iz Konstraktine pesme, nakon čega je dobio jedinicu.

Naime, on je na temu „Umetnost je most koji spaja vremena i narode“ na papiru napisao „umetnica mora biti zdrava“, nakon čega je dobio nedovoljnu ocenu.

@joovvaaannn

#fyp #foryou #viral #umetnicamorabitizdrava

♬ original sound – Zemlja Gruva

Podsetimo, Konstrakt je danas na zvaničnom Tik Tok kanalu Evrovizije apelovala na sve fanove da obrate pažnju na tekst njene pesme.

„Zdravo, moje ime je Konstrakta i predstavljaću Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Shvatila sam da je ostalo još samo 50 dana do takmičenja, pa vam predlažem da pročitate tekst pesme „In Corpore Sano“, tako se zove moja pesma, i da „zakopate duboko“, pa u Torinu možemo zajedno odgovoriti na neka pitanja o njoj“, poručila je Konstrakta dok je u kupatilu prala ruke, baš kao na nastupu koji je privukao ogromnu pažnju javnosti.

@eurovision

It has came to our mind that Konstrakta is one of the coolest people ever 🤩😍🇷🇸 Keep your hands clean and celebrate the countdown to Eurovision2022! #ESC2022 #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

Konstrakta je supruga upoznala na studijama, a mnogi nisu odobravali njihovu vezu (FOTO)

Izvor: Nova.rs.

OGLAS

98 Shares
Share via
Copy link