Magazin

Konstrakta je supruga upoznala na studijama, a mnogi nisu odobravali njihovu vezu (FOTO)

konstrakta-triptih (1)
Printscreen/YouTube

Ana Đurić (43), javnosti poznatija kao Konstrakta, do te mere je opčinila domaću ali i čitavu evropsku javnost da i nepunih deset dana od njene pobede na „Pesmi za Evroviziju“ koja ju je automatski kvalifikovala za takmičenje u Torinu ne prestaje da se govori o njoj.

I naravno, pre ili kasnije, došlo je vreme da se fokus usmeri na privatan život popularne muzičarke i samim tim pre svega na pitanje ima li muža i decu – a ima i jedno i drugo.

Mnogima je već poznato da je Konstrakta već godinama unazad udata za Milana Đurića, ali možda se ne zna da je do njihove veze, a zatim i braka, došlo na uvek intrigantan mada odavno ne i jedinstven način, piše Story.

Naime, dok je ona studirala na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, njen budući suprug radio je u istoj ustanovi kao asistent.

Mnoge su se ljubavi rađale upravo tako, iako je u našem društvu ostalo donekle kontroverzno kada studentkinja i neko ko se nalazi na poziciji autoriteta prekrše profesionalni kodeks.

Posao, međutim, nikada nije uticao na njihov bračni odnos, samim tim što ga Konstrakta nikada nije ni obavljala iako njeno umetničko ime aludira na stečenu diplomu.

Umetnica se, naime, još na početku braka opredelila da bude posvećena porodici i da sve svoje profesionalne ambicije usmeri prema muzici pa je godinama nastupala kao član benda „Zemlja gruva“.

Milan je ostao u arhitekturi, a građevina na koju su njih dvoje najviše ponosni jeste njihova porodica. Danas su ponosni roditelji dvoje dece, devojčice Lene (11) i dečaka Nikole (13).

Konstrakta je posvećena majka i često je isticala da uživa u toj ulozi više nego u bilo kojoj drugoj, a deca su danas najponosnija na njeno dostignuće u karijeri.

Ljudi od Konstrakte traže da skine mladež, porede je sa babom koja je Snežani dala jabuku

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link