Magazin Srbija

Školski policajac pronašao nož u rancu učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”

skola-ribnikar
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Školski policajac jutros je u rancu jednog od učenika u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” našao nož, saopštio je MUP.

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole

Za nož koji je pronađen u njegovom rancu, učenik je rekao da nije njegov, prenosi Telegraf.

Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio.

Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ su bezbedni.

Dalji rad je u toku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštiti bezbednosti učenika.

Oglasio se MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije oglasilo se povodom slučaja koji se dogodio u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kada je jedan učenik te ustanove doneo nož.

„Nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole. Školski policajac je u prisustvu direktora pronašao nož za koji je učenik negirao da je njegov. Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio. Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ su bezbedni“, saopštila je policija.

Kako su istakli, dalji rad je u toku.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zapsolenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštite bezbednosti učenika“, naveli su iz MUP.

Majka Eme Kobiljski ubijene u “Ribnikaru”: Meni niko nije rekao “žao mi je”. Mi smo čujemo “nisam kriv”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link