Ljubimci Magazin

Tužna sudbina krave koja je iz klanice pobegla na ostrvo

Jedan od najvećih heroja interneta u ovoj godini je, verovali ili ne, neobična i hrabra krava koja je pobegla dok su je vodili u klanicu. Od tog 23. januara je živela sama na pustom ostrvu jezera Niskije na jugu Poljske, do kog je doplivala nakon bekstva i željna života i slobode, napadala je svakog ko je pokušao da joj se približi. Nažalost, njeni tamničari su uspeli da je uhvate.

Nakon što je krava pobegla, usledio je niz akcija ne bi li je vratili nazad u klanicu. Uključili su se veterinari i vatrogasci, a čak su i neki političari apelovali da joj se omogući miran život do prirodne smrti. Međutim, nikome nije dala da joj priđe, zbog čega je ubrzo dobila status zvezde.

Farmer vlasnik je u početku činio sve da je uhvati, ali je u nekom trenutku odustao i mirno joj odnosio hranu na ostrvo, kako ne bi uginula. Nažalost, promenio je mišljenje i rešio da je ipak vrati nazad u klanicu. Poslednji pokušaj je bio uspešan, pa je nesrećna krava uhvaćena i kombijem upućena nazad ka svom kraju.

Nažalost, sudbina je prema ovoj heroini imala okrutne planove, pa onda nije ni stigla do svog finalnog odredišta. Kako javljaju strani mediji, preminula je u kombiju dok su je vozili nazad.

Beg u slobodu: Hrabra krava se spasila sigurne smrti

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link