Magazin Poznati

Lepoj Nikolini je posle porođaja otkriven tumor: Imala je 23 godine i bebu koja bez nje ne može

nikolina tumor
Instagram/nikolina.kovac

Mlada i atraktivna pevačica, Nikolina Kovač, godinama uživa u skladnom braku sa kolegom Sašom Kaporom sa kojim ima dvoje dece.

Iako je sada sve u najboljem redu, Nikolina je pre devet godina preživela nakon porođaja pravu dramu, kada su joj lekari saopštili da ima tumor na greliću materice.

– U petom mesecu trudnoće konstatovan mi je imunološki stres. Rečeno mi je da sam usled njega dobila neku bakteriju koja može da mi zakomplikuje porođaj i da ću zbog toga ići na carski rez. Iako je moja želja bila da rodim prirodnim putem, morala sam da poslušam savete lekara. Istina je bila ta da su oni primetili neku promenu na grliću materice i da nisu hteli da me plaše, pa su mi to prećutali. Sam porođaj je bio komplikovan, bebina pluća su se napunila vodom, pa je Nikolaj imao problem sa disanjem i zbog toga smo se zadržali u bolnici duže od planiranog.

– Tada mi je dežurna sestra rekla da i ja treba da ostanem na ispitivanju jer imam tumor i neophodno je da se utvrdi njegova priroda – ispričala je pevačica svojevremeno za magazin „Gloria“ i otkrila da je bila u panici dok nisu stigli rezultati, da li se radi o benignom ili malignom tumoru:

– Kada su mi saopštili da su velike šanse da je tkivo maligno i da se pripremim za izuzetno tešku borbu, pitala sam se da li je moguće i zašto se sve to dešava. U tom trenutku imala sam tek 23 godine, i takve stvari retko kad se događaju toliko mladim osobama“, rekla je za „Story“ ranije Nikolina.

Srećom, ispostavilo se da je u pitanju bio dobroćudni tumor.

– Ispostavilo se da je reč o dobroćudnom tumoru koji je na vreme odstranjen. Nalazi pokazuju da je sve u redu – saopštila je tada Nikolina, kojoj je tumor ubrzo odstranjen, a zahvat je prošao u najboljem redu.

– Posle biopsije i potrebnih analiza odlučeno je da sačekamo sa hirurškom intervencijom kako bih mogla da se posvetim Nikolaju. Imala sam mnogo obaveza oko njega, a moje stanje je moglo da se kontroliše. U tim trenucima nisam ni mislila na sebe, samo sam želela da sa mojom bebom bude sve u redu. Zahvat mi je urađen pola godine kasnije u GAK ‘Narodni front’. Trajao je nekoliko sati, nakon čega sam odmah stala na noge. U takvim teškim trenucima čovek kao da dobije neku natprirodnu snagu. Morala sam da budem jaka, ne zbog sebe već zbog malog bića koje je tek došlo na svet i kome sam bila potrebna – iskrena je bila pevačica, koja je istakla i da je ova borba učvrstila njen odnos sa suprugom Sašom Kaporom.

– Saša me je bodrio i zahvaljujući njegovom optimizmu sve sam podnosila lakše. Nije mi dozvolio da potonem, i danas, nakon svega što mi se dogodilo, osećam se kao prava pobednica. Ni u jednom trenutku nisam dozvolila da me ophrva pesimizam, da razmišljam negativno. Posle operacije, a onda i nakon saobraćajne nesreće koju smo imali pre dve godine, znam da vam Bog nikad ne da teret koji ne možete da podnesete. Sve to je samo učvrstilo moj i Sašin odnos, bile su to velike životne lekcije – rekla je jednom prilikom.

Preminuo Marko (30), lekari mu tokom rutinskog pregleda probušili creva i pluća: Bolnica nizala greške

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

348 Shares
348 Shares
Share via
Copy link