Horoskop Horoskopski znakovi

4 znaka Zodijaka koja će od 3. juna biti miljenici sreće, posebno u ljubavi

devojka

Danas, 3. juna, kada nastupi trigon Venere i Jupitera, 4 znaka Zodijaka dobiće snažan zamajac i naklonost sreće.

Zapravo, svaki od horoskopskih znakova će dobiti manja ili veća krila da lakše izađu iz teškog perioda, ali ova 4 će biti posebni miljenici sreće.

Bik, Vaga, Rak i Strelac biće 4 najsrećnija znaka tokom celog meseca, i to nakon formiranja trigona Venere i Jupitera.

Kada se javi ovaj astrološki događaj, možemo da osetimo životno olakšanje. Može da nam pomogne da rešimo izazove i nesporazume, umanjimo poteškoće. Istovremeno, ovaj trigon donosi energiju ljubavi u naš život.

Ovaj datum je posebno interesantan jer je sačinjen od brojeva 3 i 6. A Nikola Tesla je rekao: “Kada bismo mogli da otkrijemo čudesnost brojeva 3, 6 i 9, imali bismo ključ za Univerzum”.

Trigon je aspekt od 120 stepeni, što znači trećina kruga. Kada se planete kreću one međusobno kreiraju astrološke obrasce, koji na nas različito utiču u zavisnosti od toga kada smo rođeni.

BIK

Svaki put kada je Venera na nebu, to značajno utiče na Bikove. A kada sa Jupiterom načini trigon, sve što ste ikada voleli pojavljuje se oko vas da biste shvatili koliko ste zapravo voljeni.

Jupiter je planeta rasta, epkspanzije i beskrajne kreativne sile, a u trigonu sa Venerom posebno će pojačati ljubav sa partnerom, sa porodicom, pa čak će vam pomoći da oprostite sebi greške iz prošlosti.

Bićete blagi prema sebi tokom ovog perioda, a nežnost će vam stizati i sa različitih strana, ponekad neočekivano.

Moguće je i da se zaljubite tokom ovog perioda, a zračićete posebnom energijom.

VAGA

Slično Bikovima, Vagama takođe vlada Venera, pa ćete imati višestruke koristi od ovog astrološkog događaja.

Imaćete posebnu harizmu tokom juna 2021. Ne samo da ćete imati uticaj na druge, nego će se prema vama odnositi s punim poverenjem i poštovanjem.

Sve što ste radili u prethodnom periodu sada dobija smisao, i okolina će to berezervno prihvatiti.

Ljubavi vam neće nedostajati tokom ovog tranzita. Bićete otvoreni za pravu ljubav i vezu, i takvu ćete energiju slati. Ne brinite se, nećete biti povređeni ako se otvorite.

STELAC

Jupiter, planeta koja vlada Strelčevima je moćna kada su u pitanju misaoni procesi, kreativne ideje i napredak.

Ovaj trnzit Venere i Jupitera vam donosi duboku ljubav prema se bi, kao i samopouzdanje, koje vam je možda u prethodnom periodu nedostajalo.

Lakše ćete se izražavati tako da će vaše ideje naići na odličan prijem.

RAK

Sa lakoćom ćete pokazivati ljubav i naklonost, ali prvenstveno unapredivđi ljubav prema sebi i samopoštovanje.

U vašoj harizmatičnoj privlačnosti postoji istinska dubina. avanturistička i kreativna priroda čini vas izuzetno zabavnim i atraktivnim u ovim danima.

Trigon Venere i Jupitera prijaće posebno onima koji žele da uđu u novu romantičnu vezu, ali i parovima koji su pomalo “zaglavljeni” u monotoniji. Iskrenost je takođe još jedna vaša prednost.

Veliki mesečni horoskop za jun 2021. godine

758 Shares
758 Shares
Share via
Copy link