Horoskop Horoskopski znakovi

Stiže Venera u Lavu 27. juna, ljubavna energija zadirkivaće ova 3 znaka

ljubav-leto

Venera je u Lavu od 27. juna do 21. jula 2021. Ljubav je veličanstvena i velika. Ponosimo se ljubavlju, a velikodušni smo i sa svojim novcem.

Ovo je toplo, puno ljubavi, zadirkujuće, izražajno, ponosno i ekstravagantno mesto za Veneru.

Ljubav je pomalo igra – igra koja je trajna, jer je Venera u Lavu zauvek zaglavila u romantičnoj fazi veze. Hranimo se pažnjom, priznanjem, potvrđivanjem i obožavanjem. Venera u Lavu voli da je obožavaju, maze je i dive joj se. Ponos i strast su odlike ovog ciklusa. Tokom ovog perioda snažno se ulažemo u svoj ljubavni život.

Ova tri znaka iskusiće najviše benefita od Venere u znaku Lava.

Ovan

Lav u Veneri ubrizgava potrebnu zabavu i koketnu energiju u vaš ljubavni život nakon nekog perioda prepunog težine i sentimentalnosti Raka. Ovo je vreme za energične poteze, puno izlazaka i sastanaka i vrtoglave romantike rođene iz slučajnih sastanaka.

U osnovi, osećaćete se kao da ste u romantičnoj komediji. S druge strane, pripazite na sebično ponašanje u vezama i ne očekujte da se život vašeg partnera vrti oko vašeg.

Živeti život kao da si zvezda sopstvenog filma zabavno je i sve ostalo, ali pripazite da ne odigrate glavnu ulogu u filmu „Kako izgubiti partnera za 10 dana“.

Lav

Zabavan i žestok Lav prati Veneru u Raku gurajući sve u visine. Venera u Lavu je oličenje letnjih vibracija, pa očekujte svu energiju, sjaj, glamur i, da, dramu, toplijih meseci. Lav je sav u fazonu da usmeri pažnju na sebe i zaslepi publiku.

Izvinite, jesmo li rekli publika?

Mislili smo na „prijatelje i porodicu“. Ali kada je Venera u Lavu, biće teško razlikovati te odnose. Lavu to i tako nije bitno, on ulazi u svoj blistavi period, pa nema razloga da to ne iskoristi, zar ne?

Strelac

Venera u Lavu pravi ekstroverte od svih nas, naglašavajući višak naše dobre energije. Povezujete se sa svojim unutrašnjim detetom koje uživa na pozornici i privlačite svetlost reflektora gde god ga možete dobiti.

Ovo je vreme za apsolutnu ljubav prema sebi i podizanje samopouzdanja, koje će se preneti na sve aspekte vašeg života. Nije ni čudo što je Lav kralj džungle.

U ovoj džungli on će vam pokazati put do uspeha na svim poljima, pre svega u javnim nastupima, ali i u ljubavi.

10 parova horoskopskih znakova koji nikada ne treba da budu u braku

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


403 Shares
403 Shares
Share via
Copy link