Horoskop Horoskopski znakovi

Venera u Blizancima će biti prevrtljiva 8. maja, Devica, Vaga i Vodolija pred velikim ljubavnim izazovima

Samim ulaskom u majsku nedelju osetićete promenu energije, od dopuštanja da se stvari u vašim životima odvijaju kako žele do toga da sada preuzmete vođstvo nad pravcem u kojm želite da one idu.

Veliki deo toga biće tranzit Venere u Blizancima 8. maja 2021. koji obiluje važnim tranzitima i tihim danima koji nam omogućavaju da se asimilujemo u ovu novu energiju.

Venera u Blizancima iako je uopšteno poznata po tome što je neodlučna, zapravo može biti sasvim suprotna. Ovo je vreme kada ćemo moći da budemo jasniji o tome šta čini da se osećamo dobro, šta nas čini srećnim — a takođe i prema kome iskreno gajimo duboka osećanja.

Čak i ako se čini da još uvek nismo spremni da uradimo ništa povodom naše nove svesti, na kraju ćemo biti korak bliže saznanju sopstvene istine.

Ovan

Verovatno ćete se osećati saterano u ćošak ove nedelje. Pokušajte da ne donosite nikakve iznenadne odluke ili poteze, nasuprot tome, dozvolite sebi da osetite izlaz iz ovoga umesto da preduzmete akciju.

Bik

Početkom nedelje biće vam potrebno da partner istupi i brine o vama više nego inače.

Dozvolite sebi da izrazite ove potrebe i da svoje postupke primite otvorenog srca.

U redu je da vam treba više pažnje u određenim trenucima, samo pokušavate da imate svest o granicama.

Blizanci

Iskreno, kako ova nedelja počinje, univerzum pokušava da vam kaže da tokom nje ne zabrljate.

Ovo se najviše odnosi na romantične veze.

Samo zapamtite, koliko god da je strašno, zapravo ne dobijate drugačije rezultate dok ne promenite način na koji se odnosite prema partneru ili generalno ljubavno interesovanje.

Rak

Možda ćete se osećati pomalo zaboravljeno ove nedelje. Nije da ste u istini, ali nešto se dešava u poslednje vreme sa partnerom ili se menja vaš pogled na život generalno. To će učiniti da se osećate kao da ga svi drugi imaju osim vas.

Umesto da tražite od ljudi da poprave vaša osećanja, oslonite se na ono što je sigurno i za šta možete da preuzmete odgovornost.

Ako postoji nešto što vam je potrebno od partnera ili čak dobrog prijatelja, onda budite zagovornik za sebe i tražite to, samo se setite razlike između toga i korišćenja nekoga kao flastera da popravite ono što vam fali.

Lav

Kosmos vas poziva da budete tihi ove nedelje. Ako ste razmišljali o važnom razgovoru, nemojte. Bar ne još uvek.

Ako se osećate kao okidač i želite da se svađate ili da nekoga izbacite iz života, umesto toga pametnije je da odete. Ako ne postoji velika verovatnoća da ćete zažaliti zbog onoga što govorite i čak srušiti mostove za kojima nemate istinsku želju, ove nedelje promislite još jedanput i pogledajte unutar sebe.

Pokušajte da shvatite šta zaista želite i zašto se osećate nemirno, umesto da to automatski pripišete partneru – pravi problem ove nedelje možete biti vi.

Devica

Kada biste početkom nedelje mogli da bacite telefon u obližnju reku i samo uživate u životu bili biste na mestu, ali pošto je to malo verovatno, vaš posao je da saznate kako da utišate buku sveta.

Zapamtite da ne znaju svi najbolje ili imaju vaše najbolje interese na umu, bez obzira koliko kažu da vas vole.

Ljubav je drugačija za svakog od nas i ponekad ljubav znači:”Molim te, ne ostavljaj me samu.” Nikome ništa ne dugujete, čak ni nekome ko kaže da vas voli.

Postavite sebe i svoj mir kao svoj prioritet ove nedelje i bićete zahvalni što ste to uradili.

Vaga

Ne postoji ništa iz čega ne možemo da se vratimo. Ponekad se čini da smo upropašćeni, ili da smo upropastili svoje šanse ili čak potencijal.

Ali to nije istina. Život nikada neće ići po planu i što pre dođete do te spoznaje, to ćete biti spokojniji.

Samo zato što je ovo istina, ne znači da je ljubav u kanalu. Dozvoli životu i ljubavi da te iznenade.

Dozvolite sebi da počnete ispočetka i dozvolite sebi da iskreno verujete da najbolje zaista tek treba da bude.

Škorpija

Vi posedujete sve – svaki deo vaše priče, onoga kroz šta ste prošli, i stvarate uslove za ono što želite da realizujete sledeće.

Čak i trenuci koje želite da izbrišete bili su deo toga da postanete osoba kakva ste sada.

Veze nikada ne idu onako kako mi mislimo da hoće, ali se odigraju onako kako im je suđeno. Samo znajte, da kada se jedno poglavlje približi univerzumu, on će mu omogućiti da se realizuje.

Znajte kada je vreme da se pozdravite – tako ćete biti spremni kada novi početak zakuca na vaša vrata.

Strelac

To što više ne želite da bežite od onoga sa čime treba da se nosite je ogromna tačka rasta za vas, čak i ako niste sigurni kako i kada da se nosite sa tim.

Dozvolite sebi sigurnost samopouzdanja koja dolazi iz toga što ne pokušavate da izađete na lakši način i dajete sebi vremena da shvatite suštinu.

Odgovori koje tražimo dolaze samo kada budemo spremni i ove nedelje će biti mnogo tihog planiranja dok se budete spremali za taj sledeći veliki korak u vašem životu.

Sada kada znate u kom pravcu ići – bićete nezaustavljivi.

Jarac

Niko ne zna tvoju istinu osim tebe, čak ni prošli partneri. Ne dozvolite sebi da vas definišu oni koji su rekli da vas vole, umesto toga se pogledajte u ogledalo i imajte hrabrosti da definišete sebe.

Pronađite svoju istinu, bez obzira koliko duboko morali da kopate, jer jednom kada to uradite, onda više ne morate da brinete o tome šta drugi misle o vama.

Bez obzira na bilo kakve druge uspehe u vašem životu, najveći će uvek biti imati hrabrosti da, ne samo definišete sebe, već da živite svoj život kao osoba kakva zaista jeste.

Vodolija

Napravite prostor za sve razgovore za koje znate da želite i koje treba da vodite.

To ne znači da postoji razlog za strah ili oklevanje već jednostavno prepoznajte da ćete, da biste vodili razgovore za kojima trenutno žudite, morati da napravite prostor da do njih dođe.

Iako vam nije problem da kažete šta treba da se kaže, ponekad ste i dalje malo previše oprezni sa srcem.

Niko ne može da vam zameri što igrate na sigurno, osim što igranje na sigurno nikada nije dovelo do te neverovatne zdrave ljubavi koju želite da izgradite. Sada je vreme ne samo da verujere u nemoguće, već da se ponašate kao da je sve moguće – čak i ljubav.

Ribe

U poslednje vreme mnogo čekate. Više posmatrate nego što govorite, i, iako je sve to poslužilo svrsi, moraćete da počnete da menjate to dok se krećete kroz ovu nedelju. Stvari moraju da se kažu.

Treba ih izraziti, progovoriti i izneti. Ne zaboravite da velikim promenama prethode sjajni razgovori i, iako možda oklevate da probušite ljubavni mehur, trenutno ste u njemu – samo ćete možda otkriti da uopšte ne puca već jača.

Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

852 Shares
852 Shares
Share via
Copy link