Horoskop Horoskopski znakovi

14. novembar je prekretnica za Ovnove, Rakove i Vodolije: Velike promene na ljubavnom i poslovnom planu

letnja žurka horoskop

Energija Venere i Plutona konačno nas od 14. novembra uvodi u “mirniju luku” u odnosu na prethodni turbulentan period. Očekuju nas velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Bićemo strastveniji, a posebno izražena osećanja na polju ljubavi i vetar u leđa osetiće Ovan, Rak i Vodolija.

Ipak, astrolozi upozoravaju da je svakako važno obratiti pažnju na pojedine poteze, jer nas upravo ta strastvenost može koštati loših odluka.

Ovan

Rođenima u znaku Ovna ova nedelja donosi veliki uspeh na poslovnom planu, a oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati benefite i uspeh kada su posao i zarada u pitanju.

Ljubav vam u život vraća nekog iz prošlosti, što bi pametnije bilo izbeći. Jednom zatvorena vrata se ne otvaraju, upamtite. Ako i pokleknete, jednostavnim jezikm govoreći, neće vam doneti ništa dobro.

Prolazna napetost i nervoza mogu se javiti kao posledica preispitivanja treba li ili ne odgovoriti, ali igrajte pametno i samo napred. Nikako ne gledajte u prošlost.

Rak

Emotivni Rakovi ove nedelje ne znaju za neuspeh na poslovnom planu. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finansijama, koje se mogu ogledati i u naplati nekog davno urađenog posla.

Ukoliko ste slobodni, period Venere dovodi vam nova poznanstva koja mogu rezultirati vezom i kasnije brakom. Ljubavna veza je moguća i sa nekim na radnom mestu. Svakako, idealan period da započnete vezu koja će ići u pravom smeru.

Vodolija

Sada je vreme za pravljenje planova u karijeri. Stabilnost i zadovoljstvo neće izostati, ali budite oprezni prilikom trošenja, novac će vam izmicati iz ruku. Eksplozija emocija može vam samo naštetiti, jer ste srčani i ne možete uvek racionalno da razmislite. Polako, samo dobro isplanirani koraci mogu vas odvesti u pravom smeru.

Na ljubavnom planu slobodnim Vodolijama će možda neki doskorašnji prijatelj pokaže i probudi emocije.

Svi znakovi Zodijaka imaće priliku za sreću u 2023, a Devica i Ribe biće posebno blagosloveni

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

479 Shares
479 Shares
Share via
Copy link