Moda Top 10

Tople haljine od trikotaže za ovu jesen

Polako nam dolaze hladniji dani tako da se svi okrećemo toplijim, mekanim materijalima. Kako zimi ne bi bili uskraćeni za ženstvene modele haljina, modna industrija nam je ponudila haljine u kojima će nam biti toplo i ugodno. Pogledajte ponudu haljina od trikotaže za sezonu jesen/zima 2015/16. godine.

Legend

Haljina od trikotaže, jednostavnog kroja, sa tankim kaišićem i vrlo zanimljivog dezena. Idealna je za poslovne prilike, potrebno je samo da obučete sako ili kardigan odgore pošto je model sa kratkim rukavima.

legend-haljina-trikotaza

Lindex

Ovaj model haljine je must have za ovu sezonu. Jednostavnog kroja, duga, sa rolkom i kratkim šlicem sa strane.

lindex-haljina-trikotaza

Mango

Sportski model haljine od trikotaže, sa natpisom, idealan je za opuštene prilike. U hladnijem period ispod možete obući tanju rolku i grilonke i spremne ste za kafu sa drugaricama.

mango-haljina-trikotaza

Pogledajte kojih 5 komada garderobe morate imati

Zara

Elegantan model haljine dugih rukava,koja iako je duga, ima izvesnu notu senzualnosti. Ovo je model koji bi trebalo da imate u ormanu, jer je možete kombinovati i nositi u svim prilikama.

zara-haljine-trikotaza

H&M

Mladalački model haljine u neizostavnoj bordo boji. Haljina je kratka, sa visećom rolkom, koja može da posluži i kao kapuljača.

hm-haljina-trikotaza

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

19 Shares
Share via
Copy link