Putovanja Srbija

Top 3 akva parka u Srbiji – Savršena mesta za zabavu, relaksaciju i porodične uspomene

zabava u akva parku

Leto nam je već uveliko zakucalo na vrata i velike vrućine postale su deo naše svakodnevnice. Ipak, postoji rešenje i spas od užasnih, letnjih vrućina.

Najbolji akva parkovi u Srbiji su tu da nam pruže rashlađivanje, beg od toplote, relaksaciju i pravo uživanje. Akva parkovi su mesta zabave, razonode, mesta gde možete uživati sa celom porodicom i stvoriti neke od najboljih uspomena.

Tobogani, prskalice, bazeni i razne druge atrakcije na vodi samo su deo zabavne turističke ponude srpskih akva parkova, a ako vas zanima koji su najbolji, samo nastavite da čitate dalje.

Akva park Jagodina – mesto zabave i razonode

Jedan od najpopularniji i najposećenijih akva parkova u Srbiji jeste, svakako, čuveni akva park u Jagodini. Ovaj park pružiće vam pravo uživanje, dok je dobra zabava zagarantovana. Veliki broj gostiju se rado vraća u Jagodinu kako bi ponovo posetili ovaj akva park i uživali u svim njegovim atrakcijama.

Prostire se na neverovatnih 50 000 kvadratnih metara. Ovde će vas čekati 9 prostranih bazena, jedan veliki, Olimpijski bazen, nekolko tobogana i spravica za najmlađe, kao i odlični tereni za razne sportove. Sve što vam treba za zabavu i pravo letnje uživanje, akva park Jagodina poseduje.

Karte za odrasle i to za ceo dan iznose 300 din. Ukoliko želite poludnevnu kartu, onda će vas koštati 200 din, a ukoliko tragate za najboljim smeštajem onda je Jagodina smeštaj pravi izbor za vas.

Ovde ćete pronači samo najbolji smeštaj i najveću ponudu veoma lepih i dobro opremljenih apartmana koji će dodatno ulepšati vaš odmor.

Akva park Izvor – vodena atrakcija u srcu lekovite banje

Ovaj popularni akva park nalazi se u Aranđelovcu, nadomak lekovite Bukovičke Banje sa mineralnim izvorima tople vode. Akva park Izvor je udaljen od naše prestonice svega nekoliko km, tako da će vam biti potrebno samo sat vremena vožnje. Njegova lokacija ga čini odličnim za kratak vikend predah van užurbane svakodnevnice i velikog grada.

U ovom akva parku se možete kupati u tri velika bazena sa mineralnom vodom koja imaju sve moderne atrakcije i najviše tobogane u celoj zemlji. Akva park Izvor poseduje tobogan najnovije generacije koji vam nudi neverovatno uzbudljiv spust sa 22 m visine.

Još jedna zanimljiva atrakcija je i kombinacija dva različita tobogana koja se zove Space boat i pružiće vam zabavno i jedno sasvim čarobno iskustvo. Pored ovih, na vama je da otkrijete još nekoliko popularnih atrakcija ovog parka i da uživate u njima.

Ukoliko se pitate gde odsesti tokom vaše posete ovoj lekovitoj banji i njenom akva parku, Aranđelovac smeštaj je tu da vam ponudi najveći izbor odličnih smeštajnih objekata po veoma dobrim i pristupačnim cenama.

Akva park Silver lake – iskusite magiju Srebrnog jezera

Srebrno jezero ili, kako ga mnogi nazivaju, srpsko more je savršena destinacija za pravi, letnji odmor, pogotovo ukoliko niste u mogućnosti da odete na pravo more. Park može da primi i do 1200 posetilaca tokom letnje sezone.

Silver Lake se nalazi u neposrednoj blizini šetališta koje je jako lepo uređeno sa nizom popularnih kafića i restorana i pruža potpun užitak i komfor svim posetiocima.

Cena karte za odrasle iznosi 400 din, a unutar akva parka ćete pronaći pregršt zabavnih atrakcija, tako da je dobar provod zagarantovan.


Nadamo se da vam je ovaj tekst pružio zanimljive i korisne informacije. Ukoliko se odlučite da svoje letnje dane provedete u nekim od ovih odličnih i zabavnih akva parkova, verujemo da nećete zažaliti i da će vaš odmor proći u dobroj atmosferi i lepom provodu. Akva parkovi su odličan izbor za sve generacije i nepresušan su izvor zabave i zanimljivih atrakcija, a verujemo da će se vaši najmlađi njima najviše obradovati.

Ovo je 15 najboljih kupališta na otvorenom u Vojvodini

OGLAS

PARTNERI SAJTA


306 Shares
306 Shares
Share via
Copy link