Magazin Vesti

Tomislav Lovreković već odležao 30 dana jer je Mariniki Tepić pretio smrću, a sada je gađao kokoškom

Čovek koji je bacio živu kokošku na Mariniku Tepić tokom njene konferencije za novinare u Pančevu je, prema nezvaničnim saznanjima, Tomislav Lovreković novinar i direktor Centra za medijski monitoring. Njemu je još 2017. godine određen pritvor od 30 dana jer je pretio smrću Mariniki Tepić, tada narodnoj poslanici, na jednom internet portalu.

lovrekovic
Foto: portal 021

On se dovodi u vezu sa Mišom Vacićem, a pre dve godine mediji su pisali o njegovom pokušaju da prekine skup Narodne stranke u Novom Sadu, iako je on demantovao učešće u tom incidentu.

Novinar portala Vice pre nekoliko godina je pisao tekst o Tomislavu Lovrekoviću koji je tada izjavio da u Srbiji nema cenzure.

Marinika Tepić nije mogla da održi konferenciju za novinare jer je okupljena masa sve vreme vikala i vređala potpredsednicu Stranke slobode i pravde, a vrhunac besmisla se dogodio kada je Lovreković bacio jadnu životinju ka Mariniki Tepić koju je čuvalo obezbeđenje od potencijalnog fizičkog napada.

Tomislav Lovreković dobija medijski prostor u prorežimskim tabloidnim medijima, pa je tako bio i gost na televiziji „Happy“ kod Jovane Jeremić. On je tada izrazio mišljenje da država previše popušta kritičko mišljenje, a takođe je rekao da Ana Lalić „nije trebala biti puštena iz pritvora“ i da „takvi kao Ana Lalić razmazuju fekalije“.

Tomislav Lovreković je široj javnosti postao poznat nakon gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji 2015. godine. Video iz edicije „rani radovi“.

Morbidan incident: Gađao Mariniku Tepić živom kokoškom

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

674 Shares
674 Shares
Share via
Copy link