Lifestyle Magazin

To su bila bezbrižna vremena: Umesto lubenice jedrilica za Kornelija, Bregu i Čolu

Kornelije Kovač ima da ispriča mnogo anegdota iz svog života. Uglavnom se vezuju za stara vremena, za saradnju sa našim zvezdama Bregovićem i Čolićem. Magazin Buka prenosi jednu od njihovih zajedničkih, svakodnevnih situacija.

Anegdota kaže da je Goran Bregović jednom, kada je sa Kornelijem Kovačem radio na albumu za Zdravka Čolića, otišao po lubenicu,a vratio sa jedrilicom. Ovu anegdotu nedavno je ispričao Kornelije Kovač.

“Otišli smo na more, blizu Makarske, Brega, Čola i ja. Da spremamo album za Zdravka. Dolazimo tamo, super kuća, i posle jednog dana kažem: ‘Ajmo ljudi da krenemo.’”

Ali Brega ujutru ode da kupi lubenicu i nema ga. Posle pet sati evo Bregovića, vraća se i kaže: “Nekako nisam našao lubenicu. Kad ono – ispostavi se da je on otišao da kupi jedrilicu.”

Zajedno smo radili. Nema tu ono: ja sam više a ti manje. Bregović je pisao tekstove u zadnji momenat. Neposredno pred snimanje. Sedne ujutru i kaže: ‘Sad ću.’

Sat jedan pred snimanje i onda pravac u studio. Bregović je neverovatno sposoban za sve. Sećam se kad je napisao tekst ‘Pisaću joj pisma duga’ sa skoro svim gradovima i krajevima bivše Jugoslavije…”, ispričao je Kovač.

Džoni Štulić: Bregović kasni deceniju za mnom

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link