Magazin Poznati

Brega je bio miljenik dama, ali njemu su samo pred jednom klecnula kolena

bregovic
Foto: Printscreen

Iako se trudio da svoj privatni život od početka karijere krije od očiju javnosti, legendarnog Gorana Bregovića nije zaobišlo povezivanje sa brojnim lepoticama sa naše estradne scene.

Miljenik žena odlučio je da se skrasi kada je upoznao Dženanu Sudžuk. Te 1993. ljubav je, priča se, planula na prvi pogled, a Goran i Dženana od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili ćerke Emu, Unu i Lulu, piše Stil.

Bregina supruga se vrlo retko oglašava za medije, a jednom prilikom je šaljivo odgovorila na komplimente:

– Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica – našalila se na svoj račun.

Međutim, skoro se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija iz mladosti na kojoj, na brodiću, pozira sa nekadašnjim članom „Bijelog dugmeta“.

Pre braka Brega je, međutim, imao buran ljubavni život. Mediji su brujali o neverovatnoj hemiji između njega i glumice Maje Sabljić. Varnice su sevale i sa Alkom Vuicom.

Pevačica je došla u Sarajevo da za zagrebački magazin „Polet“ uradi intervju sa članom iz grupe „Bijelo dugme“ tokom osamdesetih. Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: „Ti nisi došla radi intervjua, nego radi udaje“, što je bio početak njihovih javnih prozivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit „Pedikulis pubis“ što u prevodu sa latinskom znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

Ni jedna od naših najuspešnijih manekenki, Ljiljana Tica, nije mogla da odoli Breginom šarmu. Da je bilo reč o velikoj ljubavi govori i činjenica da joj je Goran posvetio hit „Bitanga i princeza“. Bili su u burnoj vezi dve godine, a ta lepotica je svojevremeno priznala da je bila vrlo ljubomorna.

Izvor: Stil

Prva jugoslovenska starleta napunila 60, izgleda bolje nego kad se zbog nje raspalo Bijelo dugme

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link