Magazin

Ovo je Titov unuk koji se ne pojavljuje često u javnosti (FOTO)

Titova unuka Saša Broz na Instagramu je posvetila objavu mlađem bratu Andreju. Ona je bratu čestitala rođendan i podsetila ga da “ima najbolju sestru”, prenosi Index.

“Srećan rođendan, Andrej i zapamti da imaš najbolju sestru na svetu! Volim te”, napisala je Saša uz nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. Otkrila je i da je Titov unuk proslavio 46. rođendan i da su se zajedno družili na zagrebačkom Britancu.

Inače, Andrej je diplomirao na moskovskom univerzitetu i radi kao konsultant. Za razliku od starije sestre Saše, Andrej je veoma malo poznat u hrvatskoj javnosti i čuva privatnost.

Sa sestrom je veoma blizak, a ona je na društvenim mrežama ranije objavljivala neke njihove uspomene iz detinjstva. Jednom prilikom je otkrila šta su poklonili Josipu Brozu Titu za Novu 1978. godinu.

“…ovu fotografiju brat i ja poklonili smo dedi 78-e za Novu godinu. Bila je u velikom staklenom ramu koji je mama donela iz Italije. Držao je na svom radnom stolu u kabinetu na Brionima. Početkom 90-tih je nestala. Odnosno neko je ‘posudio’. Nadam se da poštovatelj burazovog i mog lika i dela redovno briše prašinu sa nje i da mu se slaže uz ugaonu garnituru”, napisala je uz tu fotografiju.

Ko je bila Titova mlada ljubavnica sahranjena u vrtu Belog dvora?

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link