Magazin

Vaspitaču zabranili rad sa decom jer zbog njega imaju košmare (VIDEO)

tetovirani vaspitac

Njegovo celo telo je prekirveno tetovažama, a išarao je čak i lice, jezik i beonjače. Silvan Elan radi kao vaspitač u jednom francuskom obdaništu, ali od kako su se roditelji žalili na njegov izgled zabranjeno mu je da radi sa decom.

Elan (37) i dalje u osnovnoj školi uči šestogodišnjake i stariju decu, piše BBC, a prenosi 021.

On je rekao da nije bio učitelj deci čiji su se roditelji žalili, a da su njegovi učenici bili „kul“ prema njegovoj pojavi jer su ga poznavali.

„Samo kada me ljudi vide izdaleka mogu da pomisle najgore“, rekao je on agenciji Rojters.

Elan je rekao da je bio učitelj u školi u Palasou blizu Pariza prošle godine, kada su trogodišnjaci govorili svojim roditeljima da su imali noćne more pošto su ga videli. Roditelji su se zatim žalili prosvetnim vlastima.

Skoro dva meseca kasnije, zvaničnici su mu rekli da više ne može da predaje tom uzrastu, a prema njegovim rečima, ta odluka je bila tužna.

Smatra da njegove tetovaže mogu da pomognu đacima da nauče da prihvate ljude koji ne izgledaju kao oni.

„Deca koja me vide uče kako da tolerišu druge. Kada odrastu, manja je mogućnost da će biti rasisti ili homofobi, i neće gledati ljude sa invaliditetom kao da su iz cirkusa“, rekao je on za TV BFM.

Elan trvdi da je proveo oko 460 sati pod iglom za tetovažu. To uključuje i zahvate na njegovim očima zbog kojih je putovao u Švajcarsku, jer tako nešto nije bilo moguće legalno uraditi u Francuskoj.

Kada se tetoviramo ili radimo pirsing, u mozgu se događaju neverovatne stvari

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.2K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap