Magazin Svet

Tetovirana baka (55) potrošila 35.000 € da zanosno telo pretvori u slikarsko platno (FOTO)

Tattoo baka
Foto: Instagram / tattoo_butterfly_flower

Iako brojni ljudi misle da je tetoviranje trend koji je u poslednje vreme postao popularan, istina je da tetovaže fasciniraju ljudsku maštu više od pet milenijuma.

O tome najbolje svedoči konzervirana mumija pećinskog čoveka, pronađena početkom 90-ih godina prošlog veka u Alpima između Austrije i Italije, koje je bilo prekriveno čak 61 tetovažom.

Upravo zato i ne čudi da i danas, posebno sa napretkom tehnike tetoviranja, mnogi svoje telo žele da pretvore u pravo slikarsko platno.

Jedna od njih je i Kerstin Tristan (55), nemačka manekenka i baka, koja privlači veliku pažnju na društvenim mrežama i koja je na tetovaže je potrošila oko 35 hiljada evra.

Ona tvrdi da nije podnosila tetovaže, ali nakon što je 2015. godine uradila svoju prvu na ruci, stvari su se promenile.

Od tada, ona nije mogla da stane, te je njeno telo ubrzo bilo prekriveno tetovažama, različitih motiva, piše Stil Kurir.

– Životnu ušteđevinu sam potrošila na tetovaže. Do sada sam uložila oko 35.000 evra. Jednostavno sam želela da probam nešto novo. Sada, kada se pogledam u ogledalo, vidim prelepu livadu – rekla je ona za Dejli star.

Osim velikim brojem tetovaža, Kerstin se može pohvaliti i svojim zanosnim telom koje joj donosi novac, budući da je napravila nalog na stranici “Only Fans”, gde njena atraktivnost dolazi do izražaja.

Mnogi je kritikuju, ističući da je šteta što tetovažama prekrila svoje zanosno telo, a ima i onih koji su očarani.

Kerstin često dobija komplimente na račun svog mladolikog izgleda, te joj neretko govore da izgleda bolje od mnogih mlađih žena.

Ona provokativne fotografije dodaje i na svoj Instagram profil, koji broji 190 hiljada pratilaca, a brojni pratioci joj često daju komplimente.

Izvor: Stil Kurir

Novosadski tatu umetnik pravi unikatne trotinete kakve ne možete pronaći nigde u Srbiji (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

89 Shares
Share via
Copy link