Magazin

Tetovirana monahinja iz Srbije je zvezda TikToka: Bila sam promiskuitetna pijandura (VIDEO)

3551474_screenshot-1_ls
Printscreen

Onda je pronašla veru.

Različiti su komentari na snimke dvadesetdevetogodišnje Emanuele na društvenim mrežama koja je usput posvećeni laik u jednom katoličkom samostanu u Srbiji.

Ovo je samo neki od njih:

„Monahinja na TikToku? Bože me sačuvaj…“. „Je l’ ona to istetovirana monahinja? Pu, pu (prekrsti se).“

Priča ove devojke svakako jeste, neobičnija i od njenih tetovaža koje vire ispod dugačke odore. Vire kao neki repovi pređašnjeg života dok još nije odlučila da posveti život Bogu, piše Blic.

A istina je kako i sama Emanuela kaže da je u prethodnom, grešnom životu bila „promiskuitetna pijandura“. Ukoliko je gledate danas na TikToku, ponekad bi vam bilo teško da zamislite ovu mladu i harizmatičnu ženu koja zrači nekom smirujućom energijom da je ikada, primera radi i to po sopstvenom priznanju iz firme svog oca ukrala 50 flaša alkohola.

Ona kao neobična iskušenica okrenula je svoj život za 180 stepeni, a od pratilaca često dobija pitanja o tome kako je to odlučila, ali šta je radila u „grešnom životu“. Emanuela ne krije da je veoma stroga prema verziji sebe koja je bila i koliko je taj život bio pogrešan.

@emanuela.turbo93 Replying to @gia27 #gia27 #favoritetiktoker #storytime #honestyisthebestpolicy #crazy #recoveryalcoholic #mladostludost #answeringquestions #blam ♬ original sound – Emanuela Turbo

Ipak, čini se da ništa u životu ove devojke nije potpuno obično, pa njena transformacija na društvenim mrežama je privukla više od 10.000 pratilaca koji imaju mnoga pitanja. A Emanuela je potpuno iskrena pred svojim pratiocima i time ih je kupila!

Pratioce svakako najviše zanima zašto je odlučila da pokrije glavu i da se čedno oblači kao i da li je ikada imala seks, a ona odgovara da je „menjala partnere kao blesava“. Svojim pratiocima je priznala da je pripadala čak i verskom pokretu Hare Krišna!

@emanuela.turbo93 #weirdcore #weirdo #positivevibes #relax #foodtiktok #foodie #noodles #ideatimes #greetings #louisprima #chelaluna ♬ Che la Luna – Louis Prima

Ova neobična iskušenica iskreno govori o tome da nikada neće biti biološka majka, ali da će zato biti duhovna majka mnogoj deci, kako prenosi Blic. O razlogu zašto se okrenula Isusu imala je kratak odgovor:

– Bio si poziv koji se ne odbija, što kaže Ceca – rekla je Emanuela kroz smeh.

Ona je otkrila i da će ukoliko postane časna sestra da će ukloniti sve tetovaže koje se ispod uniforme budu videle.

Monah sa Svete Gore jedinstven fenomen: Nikad nije video ženu, a proživeo 82 godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link