gombice-little-pom-pom
Facebook
Lifestyle Vesti Novi Sad

Svetski trend stigao u Novi Sad

Gombice kao šareni detalji na torbama, ogrlicama, sandalama, šnalama su novi svetski trend, a jedna mama iz Novog Sada ručno plete baš ovakve modne aksesoare. Kako kaže mama Snežana dok čuva svog dečaka voli da uposli ruke i pravi nešto unikatno, kreativno i šareno.

gombice-rimljanke
Facebook

Od kada su blogerke počele da nose krznene gombice kao modni detalj, ništa više u modnom svetu nije isto. Ovog leta izlazimo iz crno-belih kombinacija i dodajemo svetu boje, male čupave gombice koje se bukvalno mogu naći na svakom odevnom komadu. Nekada smo ih nosili samo na zimskim kapama, a današnja moda se toliko promenila, da se one mogu naći i na kupaćim kostimima.

sandale-gombice
Facebook

– Prijateljicama se dopalo podržale su me, a moja inspiracija je krenula od prošlogodišnje kolekcije D&G , da bi posle videla da je ovaj trend zapravo krenuo iz Španije i Indije , i da će boje obojiti svet – kaže mama Snežana.

torba-gombice
Facebook

Ona plete šarene sandalice, torbe, ogrlice , šnalice , a uskoro će u svojoj ponudi imati  i torbe i šešire , a njen slogan je tokom “ Leto je uvek negde“. Ukoliko želite da u trendu dočekate ovo leto mama Snežani se možete obratiti preko Facebook-a ili Instagrama.

gombica-privezak
Facebook

– Bilo je teško pronaći prave ljude za saradnju, ali desili su mi se u pravo vreme i tako je nastao moj brend Little Pom Pom. Potrebno je samo da se osvrnete oko sebe videćete mnogo boja, samo ih treba uklopiti kako biste izašli iz crno-belog sveta. Gombice će tek da osvoje svet, ali i naš grad – kaže ova Novosađanka.

Male, slatke, nenametljive loptice se mogu naći na svakom odevnom predmetu, mogu vas učiniti posebnim, izdvojiti vas iz mase. Letnje šarenilo već stiže i to u obliku gombica na šeširima, torbama, sandalama, rimljankama, narukvicama, ogrlicama, kupaćim kostimima, rajfovima…

Više o prolećnim trendovima pročitajte ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš