Magazin

Komšije na Petlovom brdu zaratile zbog ikona postavljenih u hodnicima zgrade (FOTO)

stan-zgrada

Komšiluk je definitivno stvar sudbine.

Naime, pojedinim stanarima zasmetale su ikone koje su neki stanari okačili na zidovima u zgradu pa su se žalili upravniku.

– Na osnovu poziva više stanara u vezi postavljenih ikona po hodnicima, stanari mole da se iste uklone jer smatraju da im nije mesto tu – navodi se u obaveštenju koje je potpisao upravnik jedne zgrade koja se nalazi na Petlovom brdu.

Foto: Printscreen Instagram Serbia Live Beograd

Ova fotografija objavljena je na Instagram stranici „Serbia live Beograd“, a pojedini korisnici ostali su u neverici.

– Čime se ljudi bave pored svega što nam se dešava u državi. Da neko zove upravnika zgrade više puta da se žali na dve ikone koje stoje u hodniku zgrade pored cveća – navodi se u jednom od komentara.

Bilo je i onih koji smatraju da ikonama nije mesto u zgradi.

– Kad bi svako krenuo da čisti svoje dvorište, ne bi bilo toliko problema u državi. Tako da je ovo apsolutno na mestu. Ikonama nije mesto u hodniku zgrade koja nije privatna svojina nečija. Ajde da kačimo sad svi šta nam padne na pamet po zgradama. Bravo za upravnika – naveo je jedan korisnik društvenih mreža.

Izvor: Kurir

Fini komšiluk solitera na Voždovcu: Poštovani narkomani, molimo vas da ne bacate špriceve kroz prozor

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Apsolutno ispravna odluka! Hodnici su zajednička svojina i ne može pojedinac (ili nekoliko njih) samostalno rešiti šta da se odlaže il ikači u hodniku! Postoji zakonska procedura kojom se donose ove odluke. Dalje, ßta ako mi je komšija katolik, protestant ili musliman? Može li on (oni) da kači 9beležja svoje vere po hodnicima? Sumnjam. Ukratko: ne možemo koristiti „pravila i običaje“ koje se sviđaju većini dok se to protivi pravilniku, propisu ili zakonu!

Share via
Copy link