Magazin

Svi je znamo kao Kevu iz Velikog brata, pre rijalitija živela u kući bez kupatila, 2 puta su je vraćali iz mrtvih

335951_20230829-10-16-55gledamo-je-u-popularnom-rijalitiju-a-evo-gdje-zaista-zivi--sarajevograd.click_ls
Printscreen

Život pun uspona i padova.

Zorica Marković Keva je široj javnosti poznata kao rijaliti učesnica koja je svojevremeno pravila haos. Dugo je živela u Starom Slankamenu, pa su njene komšije imala za nju uglavnom reči hvale.

– Kako ne znamo Zoricu?! Ona je bila omiljena ovde, baš u ovoj kućici su živeli. I sad kad bi se pojavila u “Zadruzi”, napravila bi lom. Pobedila bi sigurno, pored nje ovi novi likovi ne bi imali nikakve šanse. Kao što i sami vidite, nije joj bilo lako. Ona i Sima su ovde živeli s njihovom ćerkom i Zoričinim sinom iz prvog braka.

– Ovo je vikendica koju je ona nasledila od babe, tu je dolazila leti. Više nisu mogli da izdrže skup podstanarski život u Beogradu, pa su se preselili ovde. Malo su i uredili ovu kuću, u početku je ovde bio haos. Nisu imali ni kupatilo, samo poljski ve-ce. Pomalo su se bavili i gajenjem bilja, imali su i nešto živine. Imala je i dar gledanja u kašike, mnogi su dolazili tu kod nje da im kaže ko su im sveci zaštitnici. Što je otišla odavde niko ne zna – prisetio se jedan od komšija.

Razgovoru se potom priključio još jedan njihov bivši sused, koji je rekao da je Zorica kuću iznenada prodala 2020. godine.

– Zoki je ovde život prijao. Svi su je jako lepo prihvatili. Nije nam se ni na šta žalila. Bila je ovde sigurno više od pet-šest godina. Odjednom, čuli smo da je, u jeku korone pre tri godine, odlučila da proda ovu kuću i da ode. Nikome ništa o ovome nije govorila, niti se kome javila. Bukvalno je nestala od tada i niko ne zna gde je sad i kako je.

– Kao da je u zemlju propala. Bukvalno je nestala bez traga i glasa. Promenila je i broj telefona. Sad ovde viđamo jednog čoveka koji je kupio kuću od nje, ali preko posrednika. Jednom nam je rekao da on nije imao nikakav kontakt s njom i da je nije ni video. Nadamo se samo da je živa i zdrava – završavaju zabrinute komšije.

335945_20230829-09-47-25window_ff
Printscreen

Zorica je, kako se svojevremeno pisalo, dva puta preživela kliničku smrt. To je jednom prilikom potvrdio i njen suprug Simo Marković.

– Kada mi je perforirala žučna kesa, bila sam izmežu života i smrti. Sećam se laganog tonjenja, kao da padam sa visine. Tad sam se našla na proplanku. Ništa lepše nisam videla. Svesna sam da mi mnogi nisu poverovali, ali sve vreme sam bila obasjana svetlošću. Najednom su se ispod drveta pojavili moj pokojni otac i sestrić.

– Oni su me oterali odande i rekli mi da mi tamo nije mesto. Nakon toga vratila sam se u život – otkrila je ona bila pre nekoliko godina.

Njen suprug Sima je istakao da je Zorica 2 puta doživela kliničku smrt.

– Prvi put joj se dogodila klinička smrt kad je imala perforaciju žučne kese. Bili smo jako zabrinuti. Odstranili su joj žuč, zato sada stalno pije sodu. Više puta mi je prepričala to iskustvo, a i razumljivo je što je videla baš sestrića Vlada. Bila mu je poput majke i bio je veoma vezan za nju. On je rano izgubio život, sa samo 28 godina, usled povreda koje mu je naneo pas.

– Posle tog događaja ona je promenila poglede na svet. Nažalost, prilikom porođaja to joj se ponovo dogodilo. Dok sam ja slavio rođenje deteta, javili su mi da ona umire. Preselo mi je. I tada je imala sećanja na to iskustvo, ali ne jasna kao prvi put. Tada je videla i oca i zeta i sestrića, ali spasli su je, to je najvažnije.

Izvor: Kurir Stil

Brnabić tvrdi da Pink ukida rijaliti, Mitrović najavljuje novi projekat i neprevaziđenu sezonu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link