Magazin

„Gospodinu Čeng Ju Jao, Si Jao, Čeng… Si Jao Ju…“- pa o’š li ga pogoditi više, brate rođeni?!

susa-surcin

Stevan Šuša, predsednik opštine Surčin, pokazao se u „najboljem“ svetlu na ceremoniji obeležavanja početka radova na deonici Novi Beograd – Surčin, koji je nastavak auto-puta Miloš Veliki.

Dok se on blamirao, Vučić je ‘malo’ pošizeo.

A i ja bih da imam ovakav načitan i pismen kadar.

I nadasve prekrasno elokventan.

Suša je pokušao da izrazi zahvalnost direktoru kompanije „China Construction Communication Company“, ali mu nije pošlo za rukom da pravilno izgovori njegovo ime.

Ali nikako.

Na video snimku koji se širi društvenim mrežama, Suša ima očigledan problem sa izgovorom same kompanije, a potom mu jezik još više zapliće u pokušaju da se zahvali direktoru.

– Gospodinu Čeng Ju Jao, Si Jao, Čeng… Si Jao Ju… – trudi se da izgovori Suša, a u „pomoć“ mu ubrzo pristiže i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji mu „šapuće“ prezime čelnika pomenute kompanije, a onda odmahuje rukom, vidno iznerviran.

„Kod naprednjaka volim i cenim tu neposrednost, opuštenost, priodnost i apsolutno neznanje po svim pitanjima“, „Da li postoji jedan, makar jedan član SNS-a da ume pravilno da pročita ili izgovori bilo koju reč ili broj?“

„I ne odustaju. Besomučno blamiranje“, samo su neke od reakcija korisnika Tvitera na poslednji gaf nekoga iz SNS ekipe.

I to mu nije jedini gaf. Zahvaljujući se Vučiću odvalio je:

– Hvala vam na velikoj hrabrosti i energiji, znanju i mudrosti koje ulažete, da od Surčina napravite što bolju i što perspektivniju državu – rekao je Šuša.

Vučić mu je kroz osmeh dobacio:

– Nećemo državu, nego opštinu!

– Maaa… biće i država Surčin! – rekao je Šuša.

Bio je Šarčevićev savetnik, rekao da “kiša natoplja stabla, drveta stradaju”, danas je direktor ‘čistoće’ (VIDEO)

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

205 Shares
205 Shares
Share via
Copy link