Magazin Srbija

Bio je Šarčevićev savetnik, rekao da “kiša natoplja stabla, drveta stradaju”, danas je direktor ‘čistoće’ (VIDEO)

Direktor JKP „Gradska čistoća“ Beograd Marko Popadić, koji je u žižu javnosti dospeo ucenjivanjem zaposlenih da pribavljaju glasove za Srpsku naprednu stranku, ali i svojom čuvenom izjavom „kiša natoplja stabla, drveta stradaju“, verovali ili ne, bio je, ni manje ni više nego šef kabineta ministra prosvete Mladena Šarčevića!

– Kiša natoplja stabla, lisnata masa postaje sve teža i teža i onda drveta stradaju jer su natopljena velikom količinom vodom. Poseban problem nam zadaju drva koja rastu ukoso, tj. koja ne rastu pravo i onda oni pod silom i kišom i vetar koji je blago duvao, još više pospešuju da padaju – izjava je sadašnjeg direktora Gradske čistoće, koja je šokirala javnost.

Popadić je očigledno mnogo ambiciozan, jer je 2014. bio pomoćnik direktora JKP „Zelenilo“, kada je i nastala „čuvena izjava“ kojom je pokazao elokvenciju, a onda ga je verovatna upravo ta svoja sposobnost plasirala pravo u Šarčevićev kabinet, gde je bio „posebni savetnik“, ali i šef kabineta, prenosi portal Direktno.

Mirsad Đerlek: Ako ne budemo mogli na Zapad, ima i na Istoku lepih zemalja

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.4K Shares
2.4K Shares
Share via
Copy link