strani_izvodjaci_svirke_lokalnih bendova_sta_vas_ceka_ovog_vikenda
pixabay.com
Dogadjaji Zabava

Strani izvođači, svirke lokalnih bendova – šta vas čeka ovog vikenda u Novom Sadu

Ako i dalje nemate planove za vikend pretposlednjeg vikenda u martu možda ćemo vam malo olakšati. Za petak je karakteristična raznovrsna ponuda, a u subotu vas čekaju neka vrhunska strana imena.

Petak

Pub Dva psa

U ovom pabu u petak svirka benda Talasna dužina počinje u 21 čas. Oni sviraju po malo za svakog – strane i domaće rok numere, komercijalne hitove, kao i narodne pesme.

Crveni petao

Ovde možete od 22 časa možete slušati Miloša Bajata i Good Company bend dok uživo izvode obrade rok hitova, ali i neke moderne, klasike i pop hitove današnjice. Obećavaju dobru atmosfeu i još bolji zvuk.

koncert
pixabay.com

The End night club

Kao i uvek u klubu The End žurka traje do zore, a u petak vas za miks pultom čeka Adnan Jakubović, dj i producent iz Bosne i Hercegovine, zatim Migazz Su i Sandro. Zauzmite svoje mesto na plesnom podijumu na vreme od 23 časa.

Trčika

U omiljenom novosadskom vozu u petak uveče za muziku je zadužen poznati DJ Mario, a on pušta sve internacionalne hitove.

Hypnotic

U ovom lokalu u petak uveče svira Ćole bend, a čekaju vas i neke zanimljive promocije viskija i vodke. Vesela i srdačna atmosfera počinje od 22 časa.

Gerila Bar

U opisu ovog događaja navodi se da je to Atraktivan petak za mlade, a koliko je to istina možete proveriti u petak od 22 časa u Gerila baru, jer vas tamo čeka bend Multietnička atrakcija, sa svojim atraktivnim nastupima.

Subota

Club Tunnel

Od 23 časa ovde vas čekaju dva makedonska dj-a – Andrej Micajkov, koji nije usmeren na samo jedan žanr muzike, pa od njega možete očekivati zanimljiva iznenađenja i prelaze i Flooder koji je radio sa nekim od najvećih disk džokeja kao što su Karl Koks, Nina Kravitz, Umek i mnogi drugi. Lokalna podrška je A.P. (Both of us) koji ima više od 15 godina iskustva. Ulaznica je 300 dinara.

Club Quarter

Ovde vas očekuje velika Drum and Bass žurka jer u ovom klubu nastupa jedan od vodećih neurofunk izvođača i producenata današnjice – Billain. On je poznat po svom eksperimentisanju sa tehnologijom i vizuelnim elementima, a njegovi najpoznatiji singlovi su Batbots/Manifold i Blockfield/Boogie. Start je od 23 časa, a ulaznica 500 dinara.

Billain
The Quarter

Gerila

Killo Killo Banda predvođena Vojislavom Maleševim čeka vas u u subotu u klubu Gerila od 22 časa sa svojim prepoznatljivim reggae zvukom i izvanrednim vokalnim sposobnostima.

Brauhaus

U pivnici Brauhaus u subotu uveče sviraju Gaga & The Gentlemen. Svirka počinje u 22 časa, a ovaj bend pozitivnu energiju prenosi kroz mešavinu hitova popa, roka, densa, funka zvuka.

Više o događajima u Novom Sadu saznajte ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku