Magazin Srbija

Bahati vozač usmrtio ženu (40) na putu za Guču, pa pobegao sa lica mesta

novi-sad-policija-rotacija-n1-341637-725x408
Foto: N1/Ilustracija

Na deonici magistralnog puta između Lučana i Guče, u žbunju pored puta, juče (24. jun) predveče pronađeno je beživotno telo ženske osobe.

Najverorovatnije je reč o četrdesetogodišnjoj devojci koja je nestala iz Lučana u petak uveče, a pretpostavlja se da je smrt nastupila kao posledica udarca automobila u pokretu.

Nesrećnu ženu pronašao član Dobrovoljnog vatrogasnog društva

– Član operativne jedinice Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Požega, prilikom preliminarnog obilaska terena u potrazi za nestalom osobom, primetio je u šipražju, na deonici puta Lučani – Guča, telo koje odgovara opisu nestale osobe. Odmah je obaveštena PS Guča koja je na lice mesta uputila patrolu radi daljeg postupanja u ovom slučaju – potvrđeno je za RINU u DVD Požega, prenosi Kurir.

Prema pisanju Blica, žena koja je nesrećno skončala na magistralnom putu za Guču je Dušica Ikodinović (40) iz Lučana. Obdukcija tela trebalo bi da odgonetne pod kojim okolnostima je nesrećna žena stradala. Za sada sve ukazuje da ju je udario automobil.

Poslednji put viđena u petak uveče

Dušica je poslednji put viđena u petak uveče u dragačevskom selu Puhovo, između Lučana i Guče. Kako se nije pojavila kući, njena porodica je prijavila nestanak.

Policija se dala u potragu za njom, a Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Požege ponudilo joj je pomoć operativne jedinice koja bi obavila pretragu terena.

Jedan član DVD Požega juče je dronom mapirao potez potez na kome je Dušica Ikodinović mogla da nestane, kako bi spremio operativne karte u slučaju da policija zatraži pomoć.

Odeća odgovara nestaloj ženi, najverovatnije ju usmrtio bahati vozač

Krenuo je biciklom da bi ujedno i osmotrio deo terena kraj puta. Nešto ispred 18 sati, nedaleko od izlaska iz Puhova, uočio je u divljem kupinjaku komade plave odeće koja je po opisu porodice odgovarala Danijeli Ikodinović.

Upućeni kažu da telo Lučanke nije moglo da se uoči iz automobila zbog pozicije vozača koja je niža u odnosu na tačku gde je Dušica ležala mrtva.

Ubrzo su na lice mesta pristili policajci, krmininalistički tehničari i javni tužilac koji je obavio uviđaj.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, spoljnim pregledom Dušičinog tela primećene su povrede koje ukazuju da je na nju naletelo još uvek nepoznato vozilo koju ju je koštalo života i bacilo u žbunje.

Izvori: Kurir, Blic

Nina je pre godinu dana stradala u Petrovaradinu, bahati vozač na slobodi, porodica zavijena u crno

Čitajte Luftiku na Google vestima

24 Shares
Share via
Copy link